نیمه نخست امسال
تولید 12 هزار تُن گوشت مرغ در مرغداریهای خراسان جنوبی
12هزار و 852 تُن گوشت مرغ نیمه نخست امسال با نظارت کارشناسان دامپزشکی در مرغداریهای خراسان جنوبی تولید شد.
محمد اصغرزاده افزود: در این مدت 15 میلیون و 279 هزار و 917 قطعه جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ در استان انجام شد.
وی دوره پرورش مرغ در واحدهای پرورشی را ۴۵ روز اعلام کرد و گفت: به طور میانگین هر واحد مرغداری در سال ۳تا۴ دوره جوجه ریزی دارد.
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: مرغ تولیدی مازاد بر نیاز داخل استان به استانهای همجوار ارسال میشود.
وی افزود: هم اکنون مرغ تولید شده در واحدهای مرغداری استان در ۳کشتارگاه طیور در شهرستانهای بیرجند و قاین کشتار میشوند.
هم اکنون 789 واحد مرغداری گوشتی و ۴۹ واحد مرغداری تخم گذار و ۱۸ واحد پولت در خراسان جنوبی فعال است.