تولید ۲هزار تُن گوشت مرغ در مرغداریهای خراسان جنوبی
۲هزار تُن گوشت مرغ فروردین امسال با نظارت کارشناسان دامپزشکی در مرغداریهای خراسان جنوبی تولید شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان جنوبی، مدیرکل دامپزشکی استان گفت: این مقدار گوشت از کشتار یک میلیون و 109هزا
ر و 703 قطعه مرغ تولید شد.
اصغرزاده افزود: در این مدت 2میلیون و 270هزار قطعه جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ در استان انجام شد.
وی دوره پرورش مرغ در واحدهای پرورشی را 45روز اعلام کرد و گفت: به طور میانگین هر واحد مرغداری در سال ۳تا۴ دوره جوجه ریزی دارد.
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: مرغ تولیدی مازاد بر نیاز داخل استان به استانهای همجوار ارسال میشود.
وی افزود: هم اکنون مرغ تولید شده در واحدهای مرغداری استان در ۳کشتارگاه طیور در شهرستانهای بیرجند و قاین کشتار میشوند.
هم اکنون 757واحد مرغداری گوشتی و 55واحد مرغداری تخم گذار و پولت در خراسان جنوبی فعال است.