پخش زنده
امروز: -
در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان مرکزی، بر آمادگی دستگاه ها برای مقابله با حوادث احتمالی در فصل سرد سال تاکید شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک در سومین جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان مقرر شد پیش بینی ها و هماهنگی های لازم برای جلوگیری از بروز حوادث طبیعی در فصل بارشها به صورت مستمر انجام شود.
استاندار مرکزی در ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان مرکزی با اشاره به آمادگی لازم دستگاههای اجرایی در مواقع بحران اظهار داشت: فرمانداران باید جلسات مدیریت بحران را در 6 ماهه دوم سال در راستای آمادگی لازم برای مواجه با بحرانها در شهرستانها مربوطه برگزار کنند تا در مواقع بحران غافلگیر نشوند.
سید علی آقازاده افزود: با توجه به پیش بینی هواشناسی استان میزان بارشهای چشمگیری در ماههای دی، بهمن تا فروردین دارد و در این راستا باید دستگاههای اجرایی و فرمانداران آمادگی لازم داشته باشند و برنامه ریزی و تمهیدات موردنیاز را در نظر بگیرند.
او اضافه کرد: دستگاههای اجرایی عضو ستاد مدیریت بحران استان مرکزی اعم از اداره راهداری و پلیس راه باید کمبود تجهیزات مورد نیاز خود را در سطح ملی پیگیری و تامین کنند و استانداری با تمام توان حمایتهای لازم را انجام میدهد.
استاندار مرکزی گفت: تعدادی از پلهای استان اعم از پل هفت دهانه شهرستان ساوه بر اثر سیلاب سال گذشته تخریب شدند و این پل هنوز پس از گذشت مدتی دارای مشکلات زیادی است با توجه به شرایط کنونی ساخت این پل نیازمند مبالغ بیشتری است و این مهم باید حداکثر تا پایان امسال تعیین و تکلیف شود.
آقازاده عنوان کرد: با توجه به اینکه آنفلوانزی فوق حاد پرندگان در کشورهای آسیای میانه و اروپایی شیوع پیدا کرده و زمان کوچ پرندگان نیز آغاز شده و امکان ورود این آنفلوانزا در کشور وجود دارد بنابراین دستگاههای اجرایی مربوطه باید برای مقابله با شیوع این آنفلوانزا آمادگی کافی داشته و بازرسیهای لازم و منظم توسط دستگاههایی اجرایی مربوطه صورت بپذیرد تا درصورت وقوع با برنامه، عزم و اراده جدی این موضوع را کنترل شود.
او افزود: کارگروهی برای بررسی احتمال شیوع آنفلوانزا مرغی در استان تشکیل شده و دستگاههای اجرایی مربوطه در این کارگروه باید فعال بوده و ستاد بحران استان مرکزی همانند سال گذشته باید برنامه منظم، وسایل و تجهیزات کافی داشته و تا بحران های احتمالی را همانند سال گذشته به خوبی مدیریت کنیم و مشکل بروز نکند.
معاون عمرانی استاندار مرکزی هم با اشاره به خسارت های سیلاب سال گذشته گفت: سیل و سیلاب سال قبل خسارات مختلفی به بخشهای مختلف در استان مرکزی وارد کرد که در این راستا چهار هزار و 400 واحد آسیب دیده از سیلاب سال گذشته در استان مرکزی ساخته شد.
زندیهوکیلی افزود: با این اقدامات صورت گرفته، پرونده این امر در استان مرکزی خاتمه یافت و خوشبختانه در این راستا استان مرکزی جزو استانهای برتر و پیشتاز بوده است.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری مرکزی هم در حاشیه این جلسه در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما گفت: با توجه به ابتدای فصل سرما و احتمال بارندگی ها این جلسه با هدف هم افزایی دستگاه عضو تشکیل شد تا میزان آمادگی دستگاه ها برای مواجهه با بارش های فصل سرما ارزیابی شود.
غیاثی افزود: در این جلسه مصوب شد که فرماندار با توجهدر پیش بودن فصل سرما هر ماه جلسه مدیریت بحران را در فرمانداری برگزار کنند تا بتوانیم فصل سرما و زمستان و بدون مشکل و دغدغه ذهنی پشت سر بگذاریم .
او همچنین به فصل کوچ مهاجرت پرندگان مهاجر هم اشاره کرد و گفت: احتمال انتقال بیماری از طریق پرندگان وجود دارد و دامپزشکی استان موظف شد تا وضعیت تالابها و آبگیرهای مهاجر پذیر استان را برای مقابله با هر نوع بیماری پرندگان رصد کند .