پخش زنده
امروز: -
استاندار خراسان جنوبی: زمینهای روستایی به افراد متقاضی برای سکونت واگذار شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، هاشمی در هفدهمین شورای مسکن استان گفت: زمینی که در روستاها واگذار میشود باید صددرصد برای افراد و متقاضیانی باشد که قصد برگشت به روستا را دارند.
استاندار بر اهمیت تأمین و واگذاری زمین در روستاها با اولویت نسل جوان تأکید کرد و افزود: زمینهای مورد نیاز برای ساخت نهضت ملی مسکن باید در حوزه شهر بیرجند تأمین شود.
هاشمی با اشاره به اینکه زیرساختهای سایتهای نهضت ملی مسکن همچون آب، برق و گاز با اولویت واحدهای قابل سکونت واگذار شود گفت: زمینهای مورد نیاز برای ساخت نهضت ملی مسکن باید در حوزه شهر بیرجند تأمین شود.
هاشمی بر اهمیت تأمین و واگذاری زمین در روستاها با اولویت نسل جوان تأکید کرد و از پیگیریهای انجام شده برای رفع مشکل اراضی موسویه شهر بیرجند خبر داد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان هم با بیان اینکه عمده مشکل ما در سال آینده بحث تامین زیرساخت خواهد بود افزود: در این خصوص روز گذشته موفق به دریافت ۹۱۹ میلیارد تومان از صندوق ملی مسکن برای رفع این مشکل شدیم.
دبیر کمیسیون هماهنگی بانکهای استان هم با اشاره به اینکه بار سنگین تامین مالی طرح نهضت ملی مسکن بر عهده بانکهای دولتی است بر لزوم تعیین سهم بانکهای خصوصی در این طرح تاکید کرد.