دریافت پروانه کسب برای کشاورزان، اجباری میشود
رئیس نظام صنفی کشاورزی کشور گفت: با تغییر ساختار نظام صنفی کشاورزی کشور، و به منظور هویت دار شدن فعالان بخش کشاورزی، دریافت پروانه کسب برای کشاورزان، اجباری میشود.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای شفیع ملک زاده در حاشیه نخستین جلسه هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی و در جمع خبرنگاران افزود: براساس مصوبه سال ۹۷, نظام صنفی کشاورزی، به اتاق اصناف کشاورزی ایران تبدیل شده و امروز نخستین جلسه هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی که اعضایش ۱۶ نفر هستند برگزار شد.
وی ادامه داد: هفت وزیر به علاوه روسای اتاق بازرگانی ایران و اتاق اصناف کشاورزی عضو این هیئت عالی هستند و ریاست هیئت، برعهده وزیر جهاد کشاورزی است.
رئیس نظام صنفی کشاورزی کشور گفت: این هیئت عالی، نظارت بر عملکرد اتاقهای اصناف کشاورزی ایران و شهرستانها و همچنین اتحادیههای تخصصی صنفی کشاورزی را بر عهده دارند و امیدواریم که باعث تحولی مثبت در بخش کشاورزی شوند.
آقای ملک زاده افزود: با توجه به این که بیش از ۳۷۰ شغل در بخش کشاورزی شناسایی شده، باید همه کشاورزان از هویت و سازماندهی مشخصی برخوردار شوند که به این ترتیب همه کشاورزان دارای برند خاص میشوند که در همه مقاطع اعم از تنظیم بازار، الگوی کشت و تخصیص نهاده ها، مورد استفاده آنها قرار میگیرد.
وی اضافه کرد: این پروانه کسب در واقع مدرک شناسایی شغلی کشاورزان است و با دارا بودن آن، کشاورزان میتوانند از مزایای تامین دستگاهها استفاده کنند.
رئیس نظام صنفی کشاورزی کشور گفت: با تشکیل اتاق اصناف کشاورزی ایران و هیئت عالی نظارت بر اصناف با توجه به این که همه خدمات بخش کشاورزی باید در قالب سازماندهی شده و براساس پروانه شغلی ارائه شود، در نتیجه کشاورزان برای استفاده از این خدمات، باید پروانه صنفی دریافت کنند.
آقای ملک زاده افزود: در آئین نامه جدید اتاق اصناف کشاورزی ایران، تاکید شده کسانی از خدمات کشاورزی بهره مند میشوند که پروانه کسب دریافت کنند.
وی گفت: حتی خرید حمایتی از کشاورزان نیز براساس همین پروانه کسب صورت میپذیرد البته این پروانه هزینه زیادی را به کشاورزان تحمیل نمیکند و مبلغ آن براساس تصمیم مجمع عمومی اتحادیه کشاورزان در استانها تعیین میشود.