توليد برخي قطعات خورو از مواد بازيافتي در اسپانيا
دانشمندان در اسپانیا از بقایای مواد غذایی قطعات خودرو تولید کردند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از شبکه تلویزیونی یورو نیوز انگلیسی؛ دانشمندان در اسپانیا از بقایای مواد غذایی قطعات خودرو تولید کردند.
هر روزه بازیافت زباله هزینههای زیادی را به همراه دارد، اما به کمک یک فناوری جدید میزان آلودگی کربن کاهش پیدا میکند.
در ادامه خبرنگار این شبکه تلویزیونی گزارش داد در یک آزمایشگاه مواد شیمیایی بقایای زبالههای مواد غذایی و میوه هایی، چون لیمو و انار تحت بازیافت قرار میگیرند تا مواد باارزش آنها استخراج شود. با استفاده از دستگاههای آزمایشگاهی، مواد شیمیایی و مواد نانو حداکثر بهره برداری از این زبالهها میشود.
در ادامه "ماریا دل کارمن کاریگوس سلوا" استاد شیمی از دانشگاه آلکانته در اسپانیا گفت برای مثال ما میتوانیم از لیمو مواد رنگی زرد رنگ را به دست آوریم. ما همچنین میتوانیم از لیمو مواد ضد باکتری را به دست آوریم. انار هم مواد ضد باکتری دارد. ما میتوانیم رنگ دانههای مختلفی را از قرمز تا آبی به دست آوریم. ما این رنگدانهها را تحت شرایط آزمایشگاهی به دست میآوریم. ما میتوانیم رنگ سبز از این مواد تولید کنیم که فوق العاده است. پوسته بادام همراه با مواد پلاستیکی بیولوژیکی میتواند بافتی را ایجاد کند که همانند چوب سخت باشد.
۰۰:۰۱:۱۹
در ادامه خبرنگار گفت از این مواد مهندسان بخش صنعت و طراحان برای نوآوریهای خود استفاده میکنند. مواد طبیعی افزودنی با پلاستیکهای بیولوژیکی به اندازه دانههای ذرت تولید میشوند. فرآیند مکانیکی شامل دمای بالا، فرآیند خنک سازی با آب و سانتریفوژ سبب میشود که این مخلوط به نوعی ماده بدل شود که بعدا میتوان از آن در طراحی سه بعدی ساخت قطعات خودرو استفاده کرد.
در ادامه "لیدیا گارسیا کویلس" مهندس مرکز فن آوری آلتیپ گفت:ما تلاش میکنیم که مقاومت و انعطاف پذیری این مواد را در دمای بالا بهبود ببخشیم و آنها را به کیفیت مواد رایج کنونی برسانیم تا از آنها در طراحی سه بعدی و دیگر موارد استفاده کنیم.
در ادامه خبرنگار گفت محققان میگویند که برخی از این قطعات خودرو در کمتر از ۵ سال دیگر وارد بازار خواهند شد.