پخش زنده
امروز: -
مراسم تکریم و معارفه شهرداران جدید برخی مناطق تهران با حضور مشاور عالی و مدیرکل حوزه دفتر شهردار تهران برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مصطفی کاظمی، مشاور عالی و مدیرکل حوزه دفتر شهردار در جلسه تودیع و معارفه شهردار منطقه ۱۷ تاکید کرد: واقعیت این است که اگر هر مدیری در دوران مدیریت خود به موفقیتی دست پیدا میکند قبل از این باید از کسانی که با او کار کردند تشکر کرد. اگر آقای کلهری به عنوان مدیری موفق بوده است معنایش این است که همکارانش به خوبی کار کردند و موفقیت آنها بوده که منجر به موفقیت آقای کلهری شده است.
مشاور عالی و مدیرکل حوزه دفتر شهردار تهران با بیان اینکه محمود کلهری در دوران مسئولیت خود در منطقه ۱۷ کارنامه خوبی از خود بر جای گذاشته؛ تاکید کرد: منطقه ۱۷ جزو مناطق اولویت دار است که شهردار تهران برنامههای مختلفی برای آن دارند. برنامههایی در دست اجراست و بخشی هم به سرانجام رسیده است که آقای لطفی باید این راه را ادامه دهد.
سید مصطفی سلیمی سرپرست معاونت هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران هم در جریان مراسم تودیع و معارفه شهردار منطقه ۱۷ تهران با تقدیر از محمود کلهری شهردار سابق این منطقه گفت: منطقه ۱۷ پتانسیلی بالا، مردمی شریف و قدردان دارد و با کوچکترین کار قدردانی میکردند و حالا فرصتی هست برای شهردار جدید تا در اینجا هم خدمت رسان باشد.
او افزود: متاسفانه بحث کرونا و مشکلات اقتصادی فشار زیادی بر مردم آورده و امیدواریم با توجه به اینکه شهرداری در پیشانی خدمت رسانی است، همه همکاران به خصوص در بخشهایی که با شهروندان مراوده داریم سعه صدر و تحمل داشته باشند و خدمت رسانی بیشتر شود تا این سختیها کمتر شود.
محمود کلهری شهردار سابق منطقه ۱۷ تهران در جلسه تودیع خود گفت: بهترین سرمایههای ما در این منطقه و بازوی اجرایی ما همکارانی هستند که داشتیم.
کلهری ادامه داد: در ارزیابی همکاران ما آیتم مطلوب و بسیار مطلوب در سال ۹۷ از ۱۹ به ۳۷ در سال ۹۸ رسید که صد در صد رشد داشتیم. کار در شهرداری مثل تعمیر خودرو در حال حرکت است که نه میشود تعمیر نکرد و نه میشود متوقف کرد. اگر هدف جمعی نباشد کار دچار مشکل میشود.
شهردار سابق منطقه ۱۷ با اشاره به برخی اقدامات صورت گرفته در این منطقه گفت: در حوزه شهرسازی اتفاقهای خوبی افتاده و رعایت ضوابط و مقررات و کاهش زمان صدور پروانه را شاهد بودیم. در حوزه عمران میتوانیم ادعا کنیم که بیشترین کارعمرانی را انجام داده ایم و با رویکرد محله محوری و رضایتمندی مردم، شعار تهران برای همه را پیاده کردیم.
در موضوع ترافیک در بحث دوچرخه سواری اقداماتی جدی کردیم. هم زیر ساختها برای مسیرهای امن پیوسته دوچرخه سواری فراهم شد و هم از فضاهای پرت مسیر امن درست کردیم.
داود لطفی شهردار جدید منطقه ۱۷ در مراسم معارفه خود گفت: امیدوارم در این گوشه از تهران که مینیاتوری از کل شهر تهران هست با توجه به قابلیتهایی که در این منطقه و محله نهفته است در نیمه پایانی دهه سوم خدمتم در شهرداری تهران اتفاقهای خوبی رخ دهد.
او افزود: با توجه به سابقهای که در حوزههای مختلف شهری، مالی، شهرسازی، عمرانی و برنامه ریزی داشتم قطعا مباحثی که آقای کلهری داشتند ادامه پیدا خواهد کرد و تلاش میکنیم با خلاقیت و شناخت بهترین فرصتها شرایط مناسب تری برای خدمت رسانی و استفاده از قابلیتهای پیدا و پنهان بدست بیاوریم.
در پایان این جلسه حکم انتصاب داود لطفی به عنوان شهردار منطقه ۱۷ با حضور مدیران شهری به او ابلاغ شد.
مراسم تکریم و معارفه شهردار منطقه ۲۱ هم برگزار شد. حسن رحمانی، شهردار پیشین منطقه ۲۱ و شهردار کنونی منطقه ۲ در این مراسم با بیان اینکه سه سال و بیست روز در منطقه ۲۱ توفیق خدمت داشتم در ارائه گزارش عملکرد افزود: ۴۸ طرح در سال گذشته در این منطقه افتتاح شد که به لحاظ درآمد زایی سابق بر این، احوال خوبی نداشت.
او گفت: زمینهای بایر شناسایی و مالکیت و کاربری آنها تعیین شد و پس از آن سرمایهگذاران تشویق به سرمایهگذاری در این منطقه شدند. پروژه دو گاز و موضوعهای ترافیکی آنها، ۷۰ کیلومتر لوله گذاری، ساخت و احداث۶ مخزن بتنی از جمله این پروژهها بود.
او با بیان اینکه صنایع و زمینهای بایر دو تهدید این منطقه محسوب میشد، عنوان کرد: با تلاشهایی که انجام شد این دو تهدید به فرصت تبدیل شد و بوستانهای بزرگ و کوچک با همکاری صنایع در قالب مسئولیتهای اجتماعی و با نظارت عالیه شهرداری ایجاد شد.
رحمانی گفت: همچنین ۱۷ طرح مشارکتی از قبیل طرح یاس که ۲۸۸واحد در قالب ۶ بلوک در زمینه هفت هزار متری در حال انجام است که سهم شهرداری از آن حدود ۱۳۰ واحد مسکونی است که میتوان از آن به عنوان ساختمان جدید شهرداری منطقه استفاده کرد. علاوه بر این بازار قطعات به حد واگذاری به بانک ملی رسیده و ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیارد درآمد زایی برای شهرداری دارد.
مصطفی سلیمی، سرپرست جدید معاونت هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران در این مراسم گفت: ۳۰ درصد از فضای سطحی منطقه ۲۱ را پادگانها و مراکز نظامی و امنیتی تشکیل میدهد و ۲ هزار و ۷۰۰ واحد صنعتی بزرگ و کوچک رزق و روزی چند هزار نفر را تامین میکنند؛ بنابراین تعامل با محیط صنعتی و محیط زیست باید در این منطقه ادامه پیدا کند.
رضا رجب زاده، شهردار جدید منطقه ۲۱ در این مراسم گفت: در این شرایط سخت اقتصادی حاکم بر کشور طرحهای خوبی در این منطقه افتتاح شده و امیدواریم با اعتمادی که صورت گرفته و برای ادای دین به مردم منطقه سرانجام بتوانیم کارها را به همین کیفیت به پیش ببریم.
مصطفی کاظمی، مشاور عالی و مدیرکل حوزه دفتر شهردار نیز در این مراسم گفت: اگر ارکان مختلف یک مجموعه دست به دست هم بدهند، فضای مناسبی برای خدمت فراهم میشود.
او افزود: بهترین شاخص این است که وقتی صحنه را ترک میکنیم ببینیم مردم چه قضاوتی خواهند کرد و کسانی که در محدوده تحت مدیریت زندگی میکنند از رفتن کسی خوشحال نشدند و استقبال نکردند. این امر باعث میشود رضایتمندی بین خود و خدای خود ایجاد شود. امیدوارم این موضوع برای همه محقق شود و رضایتمندی درونی برای ما به وجود بیاید.
مراسم تودیع فریدون حیدری شهردار سابق منطقه ۵ و معارفه محمود کلهری، شهردار جدید این منطقه نیز امروز برگزار شد.
مصطفی سلیمی، سرپرست معاونت امور هماهنگی مناطق شهرداری تهران در این مراسم گفت: مشکلات خاصی در منطقه ۵ وجود دارد و با توجه به شیوع کرونا و مشکلات اقتصادی و مسائل فرهنگی، عمرانی ترافیکی و انتظاراتی که وجود دارد مدیریت منطقه کار سختی است.
او افزود: برآیند کاری که در منطقه ۵ صورت گرفته با همکاری همه عوامل بوده و حضور شهردار جدید نیز نعمت و غنیمتی است و امیدواریم که با توان و تجربهای که از او سراغ داریم، همچون گذشته موفق و سربلند باشد. باید از پتانسیل انسانی و محیطی در فضای پهناور منطقه برای رشد و توسعه استفاده شود.
مصطفی کاظمی، مشاور عالی شهردار و مدیرکل حوزه دفتر شهردار تهران در این مراسم گفت: خدمات و فعالیتهای مناسبی در منطقه ۱۷ توسط شهردار سابق این منطقه به نتیجه رسیده است. منطقه ۱۷ جزو مناطقی است که دارای حساسیتها و ویژگیهای خاصی از لحاظ بافت اجتماعی است و اقدامات موثری در آن انجام شد که امیدواریم شهردار جدید در منطقه ۵ نیز همان روند را ادامه دهند.
همچنین روندی که در منطقه ۵ وجود داشت قابل قبول و بی حاشیه بود و باید در راستای سیاستهایی که توسط مدیریت ارشد شهرداری و سیاستهای مصوب شورای شهر، دستاوردهای قابل قبولی را ارائه دهیم.
او عنوان کرد: در شهرداری دورههای مدیریتی از عمر کوتاهی برخوردار است که رضایتمندی شهروندان و همکاران مجموعه در این دوره از اهمیت خاصی برخوردار است.
مراسم تودیع و تکریم رسول کشت پور، مصطفی سلیمی و رضا عباسی، شهرداران مناطق ۲، ۳ و ۱۴ و معارفه حسن رحمانی، احمد تواهن و کامبیز مصطفی پور شهرداران جدید این مناطق برگزار شد.
مصطفی سلیمی، شهردار سابق منطقه ۳ و سرپرست جدید معاونت هماهنگی امور مناطق در این مراسم ضمن تشکر از مجموعه شهرداری این منطقه با بیان اینکه منطقه ۳ در موضوعات مختلف و متعدد رتبههای مناسبی را کسب کرده، گفت: بهره برداری از پروژه تونل آرش اسفندیار، تقاطع مدرس و پلی که ساخته شد و اصلاح هندسیها که باعث کاهش ۵۰ درصدی فوتیها شد از جمله اقدامات مهم در این منطقه در سه سال گذشته است.
او افزود: شهرداری منطقه ۳ نسبت به سال گذشته هزار میلیارد تومان افزایش درآمد داشته است. این درحالی است که در حوزه شهرسازی و صدور پروانه ۲۰ روز و در بخش گواهی ۹ روز کاهش زمان داشتیم.
سلیمی عنوان کرد: در حوزه املاک بیش از ۳۰ ملک در اختیار غیر را بازپس گیری کردیم و ملک ۳۷۰۰ متری در اختیار غیر در جردن را که بیش از ۵۰۰ میلیون تومان در سال درآمدزایی داشت به عنوان بوستان در اختیار شهروندان قرار دادیم. همچنین در اجرای احکام بالاترین رأی را داشتیم.
احمد تواهن، شهردار جدید منطقه ۳ در این مراسم از حسن توجه و اعتماد شهردار تهران تشکر کرد و گفت: کلید یکی از حساسترین مناطق شهر تهران به من سپرده شد و امیدوارم پاسخگوی توجه شهردار تهران باشم.
او افزود: یک وظیفه خطیر گروهی و جمعی داریم که در این کار شاخصهای همگرایی، صداقت و سلامت از مهمترین عوامل برای پیشبرد اهداف هستند.
تواهن با بیان اینکه یک مدیر حق ندارد تکروی کند و همه ما در شهرداری تهران یک پیکر واحد هستیم.
بیان کرد: در شرایط سخت اقتصادی به سر میبریم و در این شرایط ناچار به مقاومت هستیم و باید با تکیه بر شاخصهای همگرایی، صداقت و سلامت و با رویکرد شهروند مداری برای رسیدن به هدف بزرگ «تهران شهری برای همه» گامهای موثری برداریم.
مصطفی کاظمی، مشاور عالی و مدیرکل حوزه دفتر شهردار تهران در این مراسم گفت: سوالی که میتواند مطرح باشد این است که دلیل این تغییرات در سال پایانی مدیریت شهری چیست؟ واقعیت این است که برای اینکه در این مدت باقی مانده دستاوردها و اهداف متفاوتی را محقق کرده باشیم و سیاستهای شهرداری و مصوبههای شورا را به نتیجه برسانیم نیازمند این هستیم که تحرک تازهای در مناطق اتفاق بیفتد. باید بر اساس ریل گذاری که در حال انجام است فارغ از اینکه چه کسی در مسند شهرداری تهران است، توسعه عرصههای عمومی و ایجاد فضای نشاط و امید برای شهروندان انجام شود و امیدواریم در پایان دوره حس رضایتمندی داشته باشیم.
رسول کشت پور، شهردار سابق منطقه ۲ در این مراسم گفت: در سه سال گذشته تلاش کردیم هر چه در توان داریم انجام دهیم.
او افزود: با توجه به بضاعت و تجارب و دانشی که در اختیار داشتیم تلاش بر این بود که بتوانیم گره گشایی کنیم.
کشت پور ضمن تشکر از حمایتهای شهردار تهران افزود: امیدوارم شهردار جدید منطقه بتواند همانند گذشته کارها را به پیش ببرد. در سطح منطقه با شورایاریها همکاری خوبی داشتیم و تعاملات با گروههای مختلف و شهروندان به خوبی انجام شده و امیدواریم در سایه این تعاملات کارها بهتر از گذشته پیش برود.
مصطفی سلیمی، سرپرست معاونت هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران در این مراسم گفت: کارهای ارزشمند موثری در منطقه ۲ انجام شده، منطقهای خاص که به دلیل کوهپایه بودن و برخورداری از روددرهها از جهاتی مورد طمع و تعدی قرار گرفته و مشکلاتی برای مردم شهرداری به وجود آورده است که امیدواریم با جدیت در مورد این تعدیها برخورد شود.
او ادامه داد: وجود روددرهها میتواند فرصتی ایده آل برای شهر و شهروندان باشد و نگاه به منابع انسانی و پتانسیل درون شهرداری میتواند در ادامه این روند موثر باشد.
حسن رحمانی شهردار جدید منطقه ۲ در این مراسم گفت: امیدواریم که بتوانیم منشاء خیر و برکت باشیم و در مسیر توسعه حرکت کنیم. منطقه ۲ شرایط و بافت جمعیتی خاصی دارد و قسمتهایی از آن برخوردار و قسمتهایی نیز کم برخوردار است.
او گفت: وجود روددرهها میتواند فرصت مناسبی باشد و باید در ایجاد حس نشاط و بهبود کیفیت زندگی مردم تلاش کنیم و در راستای تکریم مردم قدم برداریم.
رحمانی یادآور شد: باید سرمایهگذاریها را به درستی پیش ببریم و در مسیر مشارکتهای اجتماعی که نوع برتر مشارکتها است، حرکت کنیم.
مصطفی کاظمی، مشاور عالی شهردار و مدیرکل دفتر شهردار تهران در این مراسم گفت: شهرداری تهران که محیطی پویاست دائما در حال تغییر و تحول است و مدیریتها هم با نوسانات زیادی مواجه است. یکی از ارکان مهم در این مسیر پرسنل شهرداری است و هنرمندی یک مدیر این است که ارتباط با مجموعه تحت مدیریت خود را به درستی برقرار کند.
کاظمی درباره شهردار سابق این منطقه گفت: دو ویژگی بارز در شهردار سابق منطقه وجود داشت که نخست فضای نشاط و امید در راستای توسعه عرصه عمومی است که در سطح منطقه برقرار کرده و دوم اینکه موضوعات نوآورانه در سطح منطقه را تعقیب و دنبال کرده که از جمله آن میتوان به تنظیم تفاهم نامه با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اشاره کرد.
رضا عباسی، شهردار سابق منطقه ۱۴ در این مراسم با بیان اینکه باید ادامه مسیر در این شرایط سخت اقتصادی و در شرایط شیوع کرونا طی شود، گفت: برای من مهم این است که در کنار انسانهای بزرگ کار کنم و حتی اگر شهردار تهران تشخیص دهند از مجموعه خارج شوم نیز برای من خیر است و نباید در این زمینه احساسی رفتار کنیم و باید کمک کنیم شرایط منطقه بهتر از گذشته پیش برود.
مصطفی سلیمی، سرپرست جدید معاونت هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران گفت: تغییر جزو ذات و طبیعت روزگار و زندگی ما است؛ گاهی اوقات شاید برداشت منفی داشته باشیم، اما در واقع تغییر باعث رشد، بالندگی، پویایی و خلاقیت خواهد شد. تغییرات در همه مناطق دید و نگاه جدیدی را به وجود میآورد تا قدمهایی به سمت جلو برداریم.
او با بیان اینکه منطقه دارالمومنین از مناطقی است که از قدیم جزو مذهبیترین و متدینترین مناطق بوده و ارتباط با شهروندان از اهمیت خاصی در آن برخوردار است، افزود: همه تغییرات امروز از بدنه خود شهرداری است و این جای خوشحالی و خوشبختی است، در حالی که قبل از این شاهد بودیم که افرادی خارج از شهرداری، یک شبه در یک منصب گمارده میشدند.
کامبیز مصطفی پور، شهردار جدید منطقه ۱۴ در این مراسم ضمن تشکر از زحمات شهردار سابق این منطقه با بیان اینکه خدمت کردن به مردم مومن منطقه ۱۴ افتخار بزرگی است، گفت: باید با صداقت، شفافیت و مشارکت برای تحقق شعار محوری شهر تهران یعنی «تهران شهری برای همه» که یک پیام راهبردی در بحث عدالت توزیعی و مورد تاکید شهردار تهران است، قدم برداریم.
مصطفی کاظمی، مشاور عالی و مدیرکل دفتر شهردار تهران در این مراسم گفت: شهرداری برای اداره شهر متکی به توان، نیرومندی، آگاهی، دانش و تجارب کارکنان خود است و این یکی از اصول مدیریت این دوره است که بر استفاده از ظرفیتها و پتانسیل کارکنان شهرداری تاکید دارد.
او افزود: باید فرصت و زمینه ارتقاء برای نیروهایی که کمتر دیده شدند فراهم شود تا بتوانند در مناصب مختلف مدیریت شهری ایفای نقش کنند و در مدتی که از مدیریت شهری باقی مانده نیازمند این هستیم که با تحرک و انرژی مضاعف حداکثر تلاش را انجام دهیم تا اهدافی که در سیاستهای مصوب شورا و سیاستهای شهرداری تهران مطرح است را در سطح عملیات و اقدام محقق کنیم. روح تازه باید در سطح مناطق دمیده میشد، البته مسیر همان مسیری است که قبلاً بوده و فقط باید به کارها سرعت داده شود.