با رعایت شیوه نامه های بهداشتی
اقامتگاه بوم گردی تش کله رامسر میزبان سر آشپزهای کدبانو
جشنواره معرفی غذاهای محلی مازندران با رعایت پروتکل های بهداشتی در اقامتگاه بوم گردی تش کله رامسر برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، رییس اداره میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری رامسر گفت: در دوران سخت کرونا که تمام حوزه ها را تحت الشعاع خود قرار داده برپایی آیین ها و جشنواره ها، فرصتی را فراهم می کند تا ظرفیت ها بیش از پیش معرفی شوند.
نادر سحر خیز افزود: گرچه این دوران و شیوع کرونا محدودیت هایی را بوجود آورد اما باید تلاش کرد ظرفیت ها معرفی شوند.
معاون اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری مازندران نیز با بیان اینکه امروزه غذا در صنعت گردشگری نقش مهمی دارد، افزود: در استان مازندران بیش از ۱۵۰ نوع غذا وجود دارد که در واقع حامل فرهنگ این خطه، ارگانیک و حتی خواص درمانی دارد.
مهران حسنی بیان داشت: جشنواره های غذا ویترینی از مازندران مهمان نواز است.
ژاله خیلی کردی مدیر مجموعه اقامتگاه بوم گردی تش کله نیز گفت: هدف اصلی ما از برگزاری این جشنواره که با رعایت پروتکل ها و تعداد محدود آشپزها و مسئولان و طبیعت گردان بود معرفی و احیای غذاهای محلی بود که با گسترش زندگی شهر نشینی و تنوع غذاهای صنعتی و فست فودها به بوته فراموشی سپرده شد.
دکتر جواهری رییس انجمن علمی طبیعت گردی ایران نیز شعار امسال سازمان جهانی گردشگری را تقویت گردشگری روستایی برشمرد و خاطرنشان کرد: این جشنواره ها تقویت اقتصاد محلی و اشتغال را در پی دارد.