مازندران
جشنواره غذاهای سنتی و سالم در تنکابن
دانش آموزان تنکابنی در جشنواره غذایی، غذاهای سنتی و سالم این شهرستان را به نمایش گذاشتند.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مازندران، مدیر آموزش و پرورش شهرستان تنکابن با اشاره به تهیه انواع غذاهای سالم توسط دانش آموزان دبیرستان هدف گفت: در این جشنواره بیش از صد نوع غذای سنتی و محلی و نیز غذاهای رایج امروزی به نمایش گذاشته شد.
سعدی پور افزود: این جشنواره با هدف آشنایی دانشآموزان با غذاهای سالم در مدرسه و ترویج فرهنگ آن و ارتقای سلامت خانوادهها برگزار شد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان تنکابن با بیان این که تغذیه سالم نقش موثری در تامین سلامت جسم و روح انسان دارد، افزود: دانشآموزان در این جشنواره با فواید غذاهای سالم و مضرات غذاهای ناسالم، آشنا شدند تا از این پس به جای غذاهای آماده، از غذاهای خانگی استفاه کنند.
مدیر آموزش و پرورش تنکابن با بیان اینکه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، بر پایه ارتقاء سلامت جامعه تدوین شده است، گفت: سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش، سندی است که چارچوب تعلیم و تربیت را تدوین کرده و جامعه سالم را رقم می زند.
در این جشنواره از تهیه کنندگان غذاهای برتر تجلیل شد.