تولید ۲۰ هزار تن یاقوت سرخ در طارم
قریب ۱۵ نوع انار در شهرستان طارم تولید میشود.
به گزارش گروه اقتصادی
خبرگزاری صداوسیما مرکز زنجان ؛ مسئول باغبانی جهاد کشاورزی شهرستان طارم گفت: به طور معمول ۱۵ درصد محصول انار تولیدی این شهرستان به صورت رب انار (ترش و شیرین) فرآوری شده و ۸۵ درصد مابقی آن نیز به صورت تازهخوری مصرف می شود.
فرهاد اکبری افزود :شاهبار قرمز و سفید، میخوش، پست کدویی، کبابی، ملیس ترش، ملس شیرین، پوست سیاه، پوست سفید، کله نار، ترش جنگلی، راغ، دوستی، یوسف خانی و ملس ساوه ازجمله انواع محصول انار تولیدی در شهرستان طارم هستند.
اکبری افزود: ارقام "ملس ساوه، شاهبار قرمز و سفید، کله نار و پوست سیاه" از کیفیت، عطر و طعم خوبی برخوردارند و مصرف کنندگان زیادی به خود اختصاص داده اند.
وی ادامه داد:بیش از ۳ هزار خانوار بهرهبردار انار در این شهرستان وجود دارد.
اکبری افزود: سطح زیر کشت محصول انار شهرستان طارم یک هزار و ۷۴۸ هکتار است واز این میزان ، یک هزارو ۴۵۲ هکتار بارده و ۲۹۶ هکتار آن نیز غیر بارده است .
ارقام مرغوب انار طارم علاوه بر مصرف استان به استانهای همجوار و همچنین به کشورهایی، چون قطر و روسیه، نیز صادر میشود.