تبعات کرونا در انگليس
هزینههای مهار همه گیری کووید ۱۹ و اختلال در طرحهای دولت انگلیس
یک اندیشکده در انگلیس هشدار داد وزارت خزانه داری این کشور، به منظور تامین هزنیههای مبارزه با همه گیری ویروس کرونا، یا باید از بودجه بکاهد یا بر مالیاتها بیفزاید و یا اینکه بیشتر قرض کند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ طولانی شدن زمان همه گیری کووید ۱۹ ضمن کاهش درآمدهای دولت، بخش اعظم بودجه انگلیس را در برگرفته است.
گاردین در این باره نوشت: پیامدهای اقتصادی همه گیری ویروس کرونا، ریشی سوناک وزیر خزانه داری را به سمت گزینههای نامطلوب از جمله بدهی بیشتر یا افزایش مالیاتها سوق خواهد داد که نوعی بازگرداندن سیاستهای ریاضت اقتصادی است.
موسسه مطالعات پولی (Institute for Fiscal Studies) در انگلیس اعلام کرد حتی اگر وزیر خزانه داری انگلیس، یک چهارم از ۷۰ میلیارد پوند اضافی را که به منظور مبارزه با همه گیری جاری اختصاص داده است در سالیان آینده نیز تکرار کند، وزارتخانه خزانه داری ناچار است در بودجه امسال، بخشی از این پول را کنار بگذارد یا از بودجه بکاهد.
به گزارش موسسه مطالعات پولی در انگلیس، بی علاقگی عموم مردم به دوره دیگری از سیاستهای انقباضی و فشار درازمدت جمعیت به دولت برای افزایش پرداخت ها، موجب اختلال در برنامههای اقتصادی دولت این کشور خواهد شد.
گاردین نوشت وزیر خزانه داری انگلیس، در پی همه گیری ویروس کرونا و مشکلات کوتاه مدت اقتصاد، گزارش سالانه بودجه در فصل پاییز امسال را لغو کرد و وعده داد تا پایان سال جاری میلادی، گزارش چند سالهای از بودجه و پرداختهای مالی را ارائه دهد.
به نوشته گاردین، فقط بودجه وزارت بهداشت و درمان انگلیس در سال جاری، به علت همه گیری ویروس کرونا، با ۲۵ درصد افزایش به ۳۵ میلیارد پوند رسید.
میزان بدهی عمومی در انگلیس، ماه پیش از دو تریلیون پوند گذشت و انتظار میرود کسری بودجه این کشور در سال جاری به حدود ۳۰۰ میلیارد پوند برسد.