معاون سازمان آتش نشانی قم:
۳۵ درصد حریقهای شهر قم مربوط به صنوف و اماکن تجاری است
معاون سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری قم گفت: سال گذشته ۴۲۰۰ مورد آتش سوزی در قم گزارش شد که ۳۵ درصد آن در اصناف و اماکن تجاری به وقوع پیوست.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، علی زندیه در برنامه گفتگوی خبری سیمای مرکز قم با اشاره به اینکه به مراکز پرخطرتجاری اخطار داده شده است خاطرنشان کرد: ما از مراکز صدور پروانه کسب خواسته ایم برای صدور مجوز، از سازمان آتش نشانی استعلام کنند، اما این مهم هنوز محقق نشده است.
وی بر ضرورت توجه به بیمه حوادث هم تاکید کرد و گفت: اماکن تجاری توجه بیشتری نسبت به بیمه واحدهای خود دارند.
معاون سازمان آتش نشانی قم با اشاره به اینکه واحدهای مسکونی توجه چندانی به بیمه حوادث ندارند افزود: سال گذشته ۴۰۰ مورد حریق هم در واحدهای مسکونی رخ داد.
علی زندیه به مشکلات ایمنی برخی مجتمعهای مسکونی هم اشاره کرد و گفت: توجه به ایمنی سازه ها، سیستم اعلام حریق و مسیرهای مناسب فرار در زمان حریق از مواردی است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی تصریح کرد: این درحالی است که برخی ساختمانها بدون اجرای موارد مذکور و دریافت پایان کار، مورد بهره برداری قرار میگیرد.
کاوه نوری نائب رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان هم که میهمان تلفنی این برنامه بود گفت: این سازمان تنها نظارت بر سازه را به عهده دارد و وظیفه جلوگیری از سکونت ساکنان مجتمعهای مسکونی پیش از استقرار تمام سیستمهای ایمنی برعهده مدیریت شرکتهای تعاونی مسکن و شهرداری است که باید پایان کار صادر کنند.
وی تاکید کرد: در مواردی مانند مجتمع سحر، که در اسفند گذشته دچار آتش سوزی شد، حتی پس از استقرار ساکنان، تجهیزات آتش نشانی را از مدار خارج کرده بودند.
نائب رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان از مسئولان قضایی و استانداری خواست از سکونت مالکان واحدهای مسکونی در مجتمعهای آپارتمانی، پیش از تکمیل همه موارد ایمنی جلوگیری کنند.