پخش زنده
امروز: -
دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در امور نظامی: ما میخواهیم در عرصه ادبیات دفاع مقدس تولید علم داشته باشیم و امیدواریم بتوانیم مکتب مقاومت را تئوریزه کنیم.
به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ و هنر گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار سرلشکر پاسدار یحیی رحیم صفوی در همایش «تداوم دفاع مقدس در جبهه مقاومت» که در سالن هویزه موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد افزود: بنا بر مطالبه رهبر معظم انقلاب ستاد نهضت خاطره گویی راه انداختیم و آن تبدیل به یک ساختار کردیم.
وی ادامه داد: اکنون فرماندهان نهضت خاطره گویی نزدیک به ۶۰ نفر از فرماندهان شهیر دوران دفاع مقدس حضور دارند و امیدواریم تعدادشان به ۱۰۰ نفر برسد، زیرا بسیاری از این فرماندهان چیزهایی میدانند که برای مردم ما و منطقه الهام بخش است.
وی با اشاره به دفترچه خاطراتش از دوران دفاع مقدس گفت: جعبه سیاه جنگ من این دفتر خاطرات است که در مواقع خاص باز میکنم.
دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در امور نظامی در خصوص ضرورت گفتن و ثبت خاطرات دفاع مقدس گفت: بیان خاطرات و رشادتهای سپاه و ارتش به مردم عزیز برای افزایش تاب آوری برای پیروزی در جنگ اقتصادی و روانی نخستین ضرورت است.
سردار سرلشگر صفوی افزود: از چند سال قبل که رهبر معظم انقلاب به بنده گفتند بروید در مراسم دانش آموختگی نظامیان خاطرات بگویید، یک ستاد نهضت خاطره گویی راه انداختیم و آن را تبدیل به یک ساختار کردیم و هدفمان تبیین و روشن کردن ابعاد مختلف جنگ برای جوانان کشور و ترجمه آن برای دیگر ملل منطقه است.
وی در خصوص اهداف دیگر این نهضت گفت: در بیان خاطرات دفاع مقدس علل و عوامل پیروزیها و شکستها را میگوییم علت بیان شکستها در عملیاتهایی مثل خیبر و بدر را هم میگوییم که البته نتیجه آن شکستها به عملیات پیروزمندانه فاو ختم شد.
دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در امور نظامی گفت: فرماندهان نهضت خاطره گویی نزدیک به ۶۰ نفر هستند امیدواریم به ۱۰۰ نفر برسند بسیاری از فرماندهان شهیر دوران دفاع مقدس حضور دارند اینها چیزهایی را میدانند که برای مردم ما و منطقه الهام بخش است.
سردار سرلشگر صفوی افزود: یکی دیگر از اهداف ما جلوگیری از انحراف جریان جنگ است، زیرا دشمن میخواهد.
وی با بیان اینکه ما با بیان خاطرات به دنبال تولید علم و پاسخ به سؤالات مهمی هستیم، افزود: چرا عراقیها به ما حمله کردند؟ پشتیبان آنها چه کسانی بودند؟ آیا سیاست خارجی ما در آن زمان بهتر میتوانست در مذاکرات عمل کند؟
دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در امور نظامی گفت: بحث امروز من این است که اوضاع و احوال مملکت ما چگونه بود و اکنون در جنگ سیاسی اقتصادی و رسانهای چگونه است؟ آیا آن الگوی عملی مردم و مسؤولان که منجر به پیروزی شد میتواند الگوی رفتاری امروز ما باشد؟