جانشین بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح T
تفکر جهادی عامل موفقیت نیروهای مسلح
جانشین بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح: تفکر دفاع مقدس به عنوان یک تفکر جهادی و ایثارگری عامل موفقیت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران ، جانشین بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح در آیین افتتاحیه مرکز دیالیز ولایت آمل که با ۲۰ تخت و هزینه ۸۰۰ میلیارد ریالی به بهره برداری رسید، گفت: در کارهایی که تفکر دفاع مقدس به عنوان یک تفکر جهادی و ایثارگری سرلوحه آن است موفق عمل کردیم.
سردار تاجیک با بیان اینکه در حوزه دفاعی با تفکر جهادی و دفاع مقدس، تحریمها را پشت سر گذاشتیم، افزود: در جاهایی هم کوتاهی کردیم مثل اقتصاد، متاسفانه ضعیف عمل کردیم و دشمن این نقطه ضعف را هدف قرار داده است، این تفکر جهادی و دفاع مقدس در همه حوزهها باید فعال باشد.
وی با اشاره به موفقیت طرح ریشه کنی فلج اطفال و سرخک با بسیج همگانی گفت: در بحبوحه شیوع کرونا نیز خدمات بسیاری در درمانگاههای بسیج و سپاه ارائه شد که بستری ۳۰ هزار بیمار در مراکز درمانی سپاه از جمله آن بود.
جانشین بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح به مشکلات سیستم سلامت کشور اشاره و خاطرنشان کرد: هرچه از مرکز فاصله میگیریم از خدمات بهداشتی درمانی کمتر بهره مند میشویم چرا که خدمات بر اساس نیاز تعریف نمیشود.
تجهیز مرکز دیالیز درمانگاه ولایت با دستگاههای صد در صد داخلی
فرمانده سپاه کربلای مازندران نیز در این آیین گفت: وقتی خدمت رسانی درست و موثر و با هدف ایجاد رضایت مندی برای مردم باشد در واقع مبارزه با دشمن است، دشمنی که از هیچ تلاشی برای ایجاد یاس و ناامیدی در مردم فروگذار نیست.
سردار مسلمی افزود: همانگونه که جوانمردان دیروز ایران اسلامی در دفاع از وطن ایثارگری کردند و اسلام را با قدرت نگه داشتند الان نیز جوانان این مرز و بوم در قامت نهاد مردمی سپاه در تلاش برای کسب آسایش و رفاه مردم هستند.
او ادامه داد: تمام تلاش سپاه بعنوان نهادی مردمی این است تا آسایش و رفاه را برای مردم بیاورد و افتتاح این مرکز یک نمونه از این خدمت است.
فرمانده سپاه کربلای مازندران گفت: در ایام کرونا ۱۹۲ هزار نوع خدمت به بیماران از طریق مراکز درمانی وابسته به سپاه به مردم ارائه شد.
یادآور می شود با افتتاح مرکز دیالیز ولایت وابسته به موسسه خدمات درمانی بسیجیان در هفته دفاع مقدس، تعداد تختهای دیالیز شهرستان آمل به ۵۶ تخت افزایش یافت.
این مرکز مرکز با ۲۰ تخت و هزینه ۸۰۰ میلیارد ریالی در آمل بهره برداری و با دستگاه های ساخت صد در صد داخلی تجهیز شد.