نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد مصرف بیش از حد نوعی از گوشت میتواند روند پیری را سرعت ببخشد.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما؛ محققان باور دارند، هنگام مصرف گوشت قرمز، سرم فسفات در بدن افزایش مییابد و سبب زیاد شدن سن بیولوژیکی بدن و پیری زودرس میشود؛ علاوه بر این دانشمندان ادعا میکنند که حفظ سطح سالم آهن در خون میتواند کلید زندگی طولانیتر باشد.
این یافتهها میتواند به ایجاد داروهای جدید برای درمان بیماریهای مرتبط با سن کمک کند.
محققان اسکاتلند و آلمان دادههای ژنتیکی بیش از یک میلیون نفر را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند تا مشخص کنند که چرا برخی از اعضای بدن افراد سنهای مختلفی دارند.
یافتههای آنها میتواند به تسریع در تولید داروها برای کمک به درمان انواع بیماریهای وابسته به سن از جمله بیماریهای قلبی و زوال عقل کمک کند.
آنالیز ژنتیکی این تیم نشان داد، میزان دریافت آهن یک موضوع مهم برای سلامت ماندن برخی از اعضای بدن است.
با این حال، سیستم بهداشت انگلیس مصرف روزانه ۱۴.۸ میلی گرم آهن برای خانمها در سنین ۱۹ تا ۵۰ سال و ۷.۷ میلی گرم در روز برای مردان بالای ۱۸ سال و زنان بالای ۵۰ سال را توصیه میکند.
پال تیمرز، نویسنده مقاله و تحلیلگر دادهها از دانشگاه ادینبورگ گفت: «ما از این یافتهها بسیار متعجب هستیم، زیرا نتایج پژوهشها به خوبی نشان میدهد که مقادیر بالای آهن در خون، سالهای سالم زندگی ما را کاهش میدهد».
وی اضافه کرد: کنترل این سطوح میتواند از آسیبهای مربوط به سن جلوگیری کند.