بازدید مشترک معاون وزیر صمت و فرمانده هوافضای سپاه از سایپا
معاون وزیر صمت بر ضرورت هم افزایی ظرفیت ها، دانش و فناوری همه بخشهای کشور از جمله صنایع دفاعی برای تعمیق ساخت داخل و کاهش وابستگیهای صنعتی در سال جهش تولید تاکید کرد.
به گزارش
گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وزارت صمت، آقای امیر بیات، سرپرست سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در جریان بازدید مشترک با سردار حاجی زاده، فرمانده نیروی هوای فضای سپاه از گروه خودرو سازی سایپا با اشاره به برخی فرصتهای حاصل شده از تحریمهای غیرقانونی آمریکا، گفت: افزایش توانمندی مراکز تحقیق و توسعه و دانش بنیان کشور از جمله مرکز تحقیقات خودرویی سایپا از جمله اتفاقات ارزشمند این دوره است.
وی دستاوردهای قابل ستایش نخبگان و متخصصان کشور در عرصههای نظامی و صنایع دفاع را سرمایهای ملی برای همه بخشهای صنعتی کشور دانست و افزود: در بخش صنایع غیرنظامی توجیه پذیری اقتصادی و منطقی بودن هزینههای تولید شاخصی مهم ارزیابی میشود که باید نهادهای واسطهای و سازمانهای توسعه ای، چون ایدرو به عنوان حلقه اتصال صنایع دفاعی و بخش تولید راهکارهای این انطباق را بررسی و عملیاتی کنند.
معاون وزیر صمت یکی از الزامات کاهش قیمت تمام شده و صرفههای واحد مقیاس برای پیوند ظرفیتهای صنایع دفاعی با نیازهای بخش تولید را امکان سفارش گذاری با شمارگان انبوه و دارای استمرار کافی خواند و تصریح کرد: خوشبختانه این شرایط در بخش تولیدات قطعات خودرو قابل تحقق است.
بیات اضافه کرد: با تحقق این پیوندها فناوری در شرکتهای دانش بنیان و صاحبان فناوری، تثبت و غنا یافته شده و ما در مرز دانش حرکت خواهیم کرد که در نهایت به قدرتمندی کشور میانجامد.
رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران همچنین آینده پژوهی در صنعت خودرو، ساخت خودروهای برقی، طراحی پلت فرم مشترک و کاهش هزینهها را از دیگر مقولههایی دانست که باید بیش از پیش در گروه خودروسازی سایپا و به ویژه مرکز تحقیقات به آنها توجه شود.
تغییر ریل خودروسازی از مونتاژکاری به تولید فناورانه داخلی
سردار امیرعلی حاجیزاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران نیز در این بازدید با اشاره به اینکه خودروسازی کشور در گذشته در مسیر مونتاژ بوده است گفت: ریل گذاری صنعت خودرو اکنون تغییر کرده است و ان شاءلله در آیندهای نزدیک به نتایج خوبی خواهیم رسید و خودروسازی به سمت محصولات با کیفیت مبتنی بر دانش فنی بومی شده خواهد بود.