پخش زنده
امروز: -
۹ واحد تولیدی در کارگروه مشترک تسهیل و رفع موانع تولید، رونق تولید و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان سمنان، با تعیین تکلیف بدهی آنها به چرخه تولید بازگشتند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان سمنان، صالحی نیا معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی کشور در این جلسه گفت: ۲۱ شهرک صنعتی مصوب در استان سمنان وجود دارد که در حال حاضر ۱۸ شهرک آن در حال بهره برداری است.
وی از راکد بودن حدود هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی در کشور خبر داد و گفت: ۶۴۷ واحد تولیدی راه اندازی شده که ۱۳ مورد آن مربوط به استان سمنان است.
صالحی نیا معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان گفت: تامین آب درشهرک های صنعتی، اعطاء تسهیلات به واحد های تولیدی، و سرمایه در گردش برخی از واحد ها ی شاخص مثل واحد های تولید کننده اتوبوس، قطعات خودرو و فروسیلیس از جمله مباحث مطرح شده در این ستاد بود.
وی افزود: در این جلسه ۹ واحد تولیدی که در گذشته در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید اقدامات اولیه کار شناسی آن انجام شده بود با تعیین تکلیف بدهیهای آنها به فعالیت برگشتند.
صالحی نیا گفت: ۱۳ واحد از ۳۰ واحد راکد استان سمنان نیز راه اندازی مجدد شدند و دیگر واحد ها نیز تا پایان سال فعال می شوند.
دین پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور هم در این جلسه گفت: ۱۰ هزار و ۴۰۵ معدن در کشور وجود دارد که بیش از پنج هزار معدن فعال هستند و برای فعالیت و راه اندازی مابقی معادن باید بیش از پیش تلاش شود.
وی افزود:با فعال شدن معادن غیر فعال، بیش از ۸۸۷ هزار شغل ایجاد میشود و ۴۷ درصد تولید سالیانه افزایش خواهد یافت.
دین پرست گفت: استان سمنان در بخش معادن غیر فعال رتبه ششم را دارد و ۵۷ درصد معادن آن غیر فعال هستند که باید به آن توجه داشت تا بتوانیم اشتغال را افزایش دهیم.
وی گفت: نرخ بیکاری دراستان سمنان دربهار ۹۹ از میانگین کشوری پایینتر است و حفظ این شرایط تلاش همگانی را میطلبد.
به گفته دین پرست، تا پایان خرداد ۳۱ واحد مشکل دار با اشتغال بیش از چهار هزار نفر در این استان وجود دارد که باید بررسی و برای رفع موانع آن تلاش شود.
وی افزود: چهار واحد بحرانی هم در استان سمنان با اشتغال ۶۳۱ نفر ی نیازمند برنامه ریزی های جدی است.
بیشتر بدانید...