شماری از بیماران کرونایی در انگلیس با اینکه چند ماه از زمان ابتلای آنان به این بیماری میگذرد، هنوز یا در بستر بیماری هستند یا به علت ضعف جسمی و ناتوانی حرکتی، با صندلی چرخدار جابجا میشوند.
مت هنکوک (Matt Hancock)، وزیر بهداشت و درمان انگلیس که به علت مدیریت همه گیری کووید ۱۹ مورد انتقاد فراوان است گفته "کووید طولانی" به ویژه در میان جوانان این کشور شایع است.
روزنامه دیلی میل به نقل از پروفسور تیم اسپکتر (Tim Spector)، مسوول کارافزار مطالعه نشانگان کووید در انگلیس نوشت اکنون ۶۰ هزار نفر از مبتلایان به ویروس کرونا، بیش از سه ماه است که در انگلیس همچنان بیمارند.
به نوشته دیلی میل، مشکل در تنفس و احساس خستگی از نشانههای کووید طولانی است و شماری از مبتلایان گفته اند به علت ناتوانی در رفتن به بیرون و خرید، روزها در رختخواب میمانند.
به گفته پروفسور اسپکتر که استاد همه گیری ژنتیکی در دانشگاه لندن است، حدود ۳۰۰ هزار نفر گفته اند بیش از یک ماه از عوارض ویروس کرونا رنج برده اند. دیلی میل نوشت به پیشنهاد کالج سلطنتی پزشکان خانواده در انگلیس، شبکه ملی درمانگاههای این کشور باید برای سلامت و توانبخشی بیمارانی که از شر ویروس کرونا رها شده اند، کمک کند تا مبتلایان به این ویروس بتوانند زودتر، به زندگی عادی بازگردند.
انگلیس: مجتبی قاسم زاده