جهش تولید
افزایش ۱۰درصدی تولید برنج و نارنگی در مازندران
مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران: تولید برنج و نارنگی امسال ۱۰درصد در استان افزایش یافت.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به نقش محوری این استان در تولید دو محصول برنج و مرکبات که نیمی از تولید کشور را شامل میشود، گفت: امسال شاهد افزایش ۱۰درصدی تولید برنج و نارنگی هستیم و پیش بینی میشود یک میلیون و ۵۳۰هزار تن برنج و ۲میلیون و ۸۰۰هزار تن مرکبات در استان تولید شود.
عزیزاله شهیدی فر از روند افزایشی کشت ارقام پرمحصول و کیفی در سالهای اخیر در استان خبر داد و افزود: بزودی شاهد خوداتکایی در تولید برنج کشور خواهیم بود.
او گفت: طرحهای زیرساختی نظیر زهکشی اراضی، تجهیز و نوسازی شالیزارها، اجرای سامانههای نوین آبیاری و بهسازی و لایروبی آببندانها برای حوزه کشاورزی استان برنامه ریزی شده و در حال اجراست.
بیشتر بخوانید:
شهیدی فر به صادرات بی سابقه مرکبات و کیوی از مازندران به خارج از کشور خبر داد و گفت: همانطور که افزایش چشمگیر صادرات این محصولات را شاهد بودیم امیدواریم در قیمت این محصولات نیز شاهد افزایش قیمت به نفع تولیدکننده باشیم.
مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران تداوم ممنوعیت واردات محصولات باغی را از خواستههای اصلی این سازمان برشمرد و افزود: بخش عمدهای از اقتصاد استان وابسته به تولید و بازار برنج و مرکبات است.
او با اشاره به ظرفیت ۱.۵میلیون تنی سردخانه ها، سورتینگ و انبارهای فنی استان، گفت: با این حجم از ذخیره سازی و نگهداری محصولات کشاورزی قادر به تنظیم بازار و قیمت محصولات در استان خواهیم بود.