مشاهده و بازیابی رمز عبور وای فای ذخیره شده در اندروید
ممکن است شما بخواهید پسورد وای فای (WiFi) محلی که قبلا به آنجا مراجعه کرده اید را با دوستانتان به اشتراک بگذارید و یا اینکه بخواهید پسورد وای فای ذخیره شده را مشاهده نمایید. تمام این کلمات عبور در حافظه داخلی دستگاه اندروید ذخیره میشود و شما میتوانید با دسترسی به آن کلمات عبور فراموش شده را به دست آورید.
در این مطلب روشهای مشاهده رمز وای فای ذخیره شده در اندروید را برای شما آماده کرده ایم.
روش اول:
نرم افزار ES File Explorer
نرم افزار ES File Explorer را دانلود و نصب کنید.
بعد از نصب برنامه به مسیر Data > Misc > WiFi بروید.
به دنبال فایلی با نام wpa_supplicant.conf بگردید.
حالا برای باز کردن فایل از نمایشگر درونی text/HTML مرورگر ES File Explorer استفاده کنید تا فایل باز شود. رمزهای عبور بعد از psk قرار دارند.
نکته: فایل wpa_supplicant.conf را به هیچ عنوان ویرایش نکنید، زیرا باعث ایجاد مشکل در اتصالات وای فای شما خواهد شد.
روش دوم:
اپلیکیشن Wi-Fi Key Recovery
ابتدا با مراجعه به گوگل پلی استور اپلیکیشن Wi-Fi Key Recovery را دانلود و نصب نمایید.
پس از نصب WiFi Key Recovery، آن را اجرا کنید.
برنامه از شما درخواست اجازه دسترسی سوپریوزر را میکند که در این مرحله برای ادامه کار باید این پیام را با لمس گزینه Grant تایید نمایید.
در ادامه لیستی برای شما نمایش داده میشود که در آن میتوانید تمامی اتصالات وای فای گوشی خود را مشاهده نمایید.
دقت داشته باشید که عبارت درج شده در قسمت SSID مربوط به نام شبکه مورد نظر بوده و پسورد آن نیز در خط دوم و تحت عنوان PSK نشان داده خواهد شد.
اگر تعداد شبکههایی که در لیست مشاهده میکنید زیاد است در این صورت میتوانید با استفاده از کادر جستجو با عنوان SSID Quicksearch، نام شبکه دلخواه خود را از بین شبکههای موجود پیدا کنید.
برنامه به شما این امکان را نیز میدهد که پسوردهای خود را برای استفادههای بعدی ذخیره نمایید. برای این منظور باید بر روی نام شبکه مورد نظر خود لمس نمایید تا منوی جدیدی نمایش داده شود.
در این منو با سه گزینه روبرو خواهید بود:
گزینه اول: به شما اجازه میدهد تا پسورد شبکه انتخابی خود را کپی کنید.
گزینه دوم: امکان کپی همه پسوردها مهیا شده است.
گزینه سوم: میتوانید پسورد شبکه مورد نظر خود را در قالب یک کد QR به اشتراک بگذارید.
برای به اشتراک گذاری پسوردهای ذخیره شده خود نیز میتوانید با لمس دکمه سه نقطه موجود در بالای صفحه اصلی و انتخاب گزینه Export این کار را انجام دهید.
همچنین امکان ذخیره پسوردها در قابل یک فایل متنی نیز وجود دارد که با انتخاب گزینه To SD میتوانید فایل متنی حاوی پسوردهای خود را در حافظه SD گوشی ذخیره نمایید.
روش سوم:
اپلیکیشن Root Browser:
اپلیکیشن Root Browser را دانلود کنید.
وقتی برنامه را نصب کردید به پوشه data بروید.
پوشه misc را باز نمایید.
پوشه wifi را باز کنید.
فایل Wpa_supplicant.conf را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید. دو گزینه برای باز کردن این فایل پیش روی شماست. گزینه RB Text Editor را انتخاب کنید.
با باز شدن صفحه جدید یک دسته کدهای عجیب به نمایش در میآید. تنها کاری که لازم است انجام دهید این است که بخش مربوط به کانکشن وایفای خود را پیدا کنید. در قسمت ssid نام کانکشن و همچنین در بخش psk رمز عبور کانکشن قرار دارد.