به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما، آقای هادی هاشمزاده با اشاره به اینکه تولید هر فاز پارس جنوبی یک درصد به تولید ناخالص داخلی (GDP) کشور اضافه میکند، افزود: بر این اساس درسالهای اخیر برداشت وتولید گاز از این میدان ۲.۵ برابر شده است.
وی تصریح کرد: میدان گازی پارس جنوبی با فاصله ۱۰۵ کیلومتری از آبهای جنوبی ایران، بزرگترین میدان گازی مستقل جهان است که بهصورت مشترک بین کشور ایران و قطر قرار دارد. چشمانداز مجتمع گاز پارس جنوبی بهعنوان متولی تولید از میدان گازی پارس جنوبی، تولید روزانه بیش از یک میلیارد مترمکعب گاز طبیعی و یک میلیون بشکه میعانات گازی (در مجموع معادل ۷.۵ میلیون بشکه نفت خام) است.
مدیرعامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی با اشاره به فعالیتهای مجتمع گاز پارس جنوبی در سالهای اخیر گفت: صنعت گاز در این سالها رشد خیرهکنندهای داشته و میتوان ادعا کرد که این شرکت اکنون از بزرگترین شرکتهای گاز دنیاست.
وی افزود: افزایش تولید گاز از میدان گازی پارس جنوبی یکی از اهداف مهم این مجتمع گاز برای تحقق اقتصاد مقاومتی در سالهای گذشته بوده و ارزیابی دستاوردهای این شرکت در این زمینه نشان میدهد با وجود موانع و چالشهایی از جمله تحریم و کمبود منابع، این هدف مهم محقق شده است.
مدیرعامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی اضافه کرد: از زمان بهرهبرداری فازهای جدید پارس جنوبی حدود دوسوم گاز کشور از پارس جنوبی تأمین میشود، که امسال شاهد این افزایش تولید هستیم و در ادامه نیز با توجه به مدیریت مناسب و تعمیرات برنامهریزیشده در مجتمع گاز پارس جنوبی تداوم خواهد داشت که برکات این افزایش و تداوم تولید در جنوب کشور بسیار زیاد است.
وی پارس جنوبی را مخزنی راهبردی دانست که منافع آن چه در داخل و چه در خارج کشور مشهود است و صادرات گاز نیز با افزایش تولید گاز پارس جنوبی افزایش یافته است.
مدیرعامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی تصریح کرد: پیروز دیگر این میدان گازی، تولیدکنندگان و پیمانکاران داخلی هستند، امروز سازندگان داخلی با توجه به مشارکت در پروژهها و اعتماد صنعت نفت بسیار توانمند شدهاند و این موضوع اشتغال فراوانی را هم در کشور ایجاد کرده است.