پخش زنده
امروز: -
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: حدود ۷۳ درصد از کل استان تهران فاصله فیزیکی را رعایت میکنند.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت گروه علمی فرهنگی و هنری خبرگزاری صدا و سیما؛ در نشست کمیته همه گیری شناسی (اپیدمیولوژی) دانشگاه علوم پزشکی تهران، میزان پیشرفت عملکرد حوزه بهداشت و آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در مدیریت کووید ۱۹ با حضور مسؤولان دانشگاه بررسی شد.
آقای دکتر علیرضا دلاوری معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، از پایش مستمر رعایت مردم در فاصلهگذاری فیزیکی، استفاده از ماسک و بهداشت فردی خبر داد و گفت: در زمینه پایش رفتار مردم مطالعهای به صورت آزمایشی در حال انجام است که با استقرار کامل آن میتوانیم به صورت مستمر رفتار مردم را موردبررسی قرار دهیم.
وی افزود: استفاده از ماسک حدود ۷۰ درصد است و همه این موارد به صورت منظم در قالب نظام مراقبت مورد پایش قرار میگیرد.
وی با اشاره به چالشهای اجرای شیوه نامهها گفت: هزار و ۱۰۰ فعالیت در حوزه بهداشت در حال انجام است که با وجود این همه گیری، ۴۰۰ فعالیت دیگر به آن اضافه شده و فشار کاری بسیاری بر دوش همکاران این حوزه است. همچنین اجرای بعضی شیوه نامهها نیاز به ضمانت اجرایی و تعیین جرائم دارد که ساز و کار آن در ستاد ملی کرونا در حال بررسی است.
همچنین آقای دکتر اکبر فتوحی استاد همه گیری شناسی دانشگاه، تشکیل این نشست را به منظور بررسی وضعیت کنونی و پیشرفت کارها در حوزههای مرتبط با همه گیری کووید ۱۹ دانست و با اشاره به راهبردهای کلان دانشگاه در زمینه مدیریت این بیماری گفت: استقرار نظام مراقبت اپیدمی کرونا یکی از راهبردهای مهم دانشگاه است که به منظور پایش موارد بیماری به تفکیک زمان و مکان در بخش سرپایی و بستری استان تهران و همچنین پایش رفتار مردم ازنظر رعایت فاصلهگذاری فیزیکی، بهداشت فردی و تنفسی و استفاده از ماسک، باید اجرایی شود.
وی بر لزوم استقرار نظام بیماریابی و ایزولاسیون به منظور پیگیری تماس و قرنطینه کردن افراد در معرض مواجهه در تهران تأکید کرد و گفت: آموزش، توانمندسازی و ارتقای سلامت مردم از دیگر راهبردهایی است که باید آن را پیگیری کنیم.
آقای دکتر فتوحی هماهنگی و بازیابی آمادگی برای موج بعدی کووید ۱۹ را ضروری دانست و گفت: برای موج دیگر همه گیری از نظر نیروی انسانی، تجهیزات محافظت فردی، دارو، اکسیژن و سایر تجهیزات مورد نیاز باید خود را آماده کنیم.