• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۹۳۰۸۵
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۰
بوشهر » اجتماعی
امام جمعه بوشهر؛

رفتار اقتصادی بانک‌ها با مردم و مراکز تولیدی اصلاح شود

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت:  اصلاح  شیوه رفتار اقتصادی سوداگرانه بانک‌ها با مردم و مراکز تولیدی به ویژه کارگاه‌های تولیدی برای اجرای طرح اقتصاد مقاومتی ضروری است.

رفتار اقتصادی بانک‌ها با مردم و مراکز تولیدی اصلاح شودبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، آیت ‎الله صفایی بوشهری در پیام آدینه این هفته خود با تبریک روز مباهله به عنوان نماد حقانیت و عزت اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله بیان کرد: مباهله به معنای تقاضای لعن و نفرین و نزول عذاب الهی بر گروه باطل از جانب دو طرفی است که هرکدام ادعای حقانیت دارند، است.
 
وی افزود: ماجرای مباهله در ۲۴ ذیحجه سال نهم هجری بین پیامبر گرامی اسلام و مسیحیان منطقه نجران رخ داد. پیامبر عظیم الشان اسلام بعد از اینکه دلایل بسیاری بر حقانیت اسلام اقامه کردند و آن مسیحیان نپذیرفتند پیشنهاد مباهله دادند و آنان قبول کردند، ولی در روز موعود از انجام این کار به جهت درک حقانیت اسلام خودداری کردند.
 
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با اشاره آیه ۶۱ سوره آل عمران در این زمینه تصریح کرد: پیامبر بزرگوار اسلام امام حسن و امام حسین علیهما السلام را به عنوان ابناء اسلام و حضرت زهرا سلام الله علیها را به عنوان نماد زنان مسلمان و امیر مومنان را در حکم جان خود در این مباهله همراه خود کردند که این نشان از عظمت ایشان به ویژه امیرمومنان علیه السلام دارد که در قرآن در حکم جان پیامبر اسلام بر شمرده شده‌اند.
 
آمریکا حق ندارد در برجام دخالت کند
 
وی سپس با محکوم کردن دسیسه استکباری امریکا در طراحی تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت، عنوان کرد: آمریکا حق ندارد بعد از خروج از برجام درباره مصوبات آن دخالت کند و حتی به دنبال فعال سازی سازوکار بازگشت خودکار تحریم‌های بین‌المللی (اسنپ بک) در صورت تصویب نشدن قطعنامه جدید آمریکایی تحریم تسلیحاتی ایران باشد.
 
آیت‎الله صفایی بوشهری تاکید کرد: این موضوع بار دیگر امتحانی است برای اروپای بدسابقه و چند بار مردود شده در موضوع برجام، و حضور وزیر خارجه آمریکا در منطقه و تحریک سران مرتجع کشور‌های عربی و ایجاد محور تقابل با ایران نیز فایده‌ای برای جهان استکبار نخواهد داشت.
 
وی به رئیس جمهور فرانسه گوشزد کرد که حق ندارد در امور داخلی لبنان مداخله کند و دولت و مردم آن کشور اسلامی را تهدید کند و عنوان کرد: فرانسه سال‌ها به عنوان یک کشور استعمارگر در آفریقا و خاورمیانه حضوری سراسر ننگ داشته و هم اینک نیز تحت تأثیر لابی‌های صهیونیستی و همدست امریکایی‌ها این جرثومه فساد بین‌المللی است.
 
حقوق کارگران مراکز صنعتی و تولیدی به موقع پرداخت شود
 
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر در بخش دیگری از پیام آدینه خود از صاحبان مراکز صنعتی، تولیدی و خدماتی درخواست کرد که حقوق کارگران و کارکنان خود را به موقع پرداخت کنند و عنوان کرد: هم اینک وضعیت زندگی این تلاش گران به علت پرداخت نشدن چند ماهه حقوقشان دچار مشکلات شدید شده است و از مسئولان نظارتی تقاضا می‌کنم با جدیت تمام این موضوع را بررسی کنند و طبق ضوابط با متخلفان برخورد کنند.
 
وی با گرامیداشت ۲۶ مرداد سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی عنوان کرد: تاریخ ایران و جهان اسلام هیچ گاه مقاومت و جهاد آن اسوه‌های ایثار و مقاومت را فراموش نخواهد کرد و از مسئولان امور مرتبط با آزادگان تقاضا می‌کنم به طور جدی به مسائل آن بزرگواران رسیدگی کنند.
 
آیت‎الله صفایی بوشهری اصلاح  شیوه رفتار اقتصادی سوداگرانه بانک‌ها با مردم و مراکز تولیدی به ویژه کارگاه‌های تولیدی را ضروری دانست و تاکید کرد: تنها راه نجات اقتصاد ایران اجرای طرح اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبر معظم انقلاب و رونق تولید است که نقش بانک‌ها به عنوان مرکز ارائه تسهیلات اقتصادی بسیار مهم است، اما بیشتر بانک‌ها علاوه بر همکاری نکردن موجب توقف تولید می‌شوند و در پی مشارکت سهم خواهانه در اصل و درآمد تولید هستند.
 
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر از اقتصاددانان انقلابی و جوانان خواست درباره این موضوع پژوهش‌های لازم انجام دهند و راهکار‌های لازم را به مسئولان ارائه کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز طرح زمستانه پلیس در راه‌های استان
یلدای هزار خاطره درسیستان وبلوچستان
آغاز اجرای نوبت دوم مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیکی در استان
حضور ایران در دومین اجلاس جهانی طب سنتی سازمان جهانی بهداشت
برگزاری رزمایش توزیع ۱۶۵ بسته معیشتی یلدایی در زنجان
گام بلند دولت برای تحقق حقوق ناشنوایان
برگزاری همایش بسیج، توسعه وامنیت پایداردر سیستان وبلوچستان
بازگشایی ۵۲ راه روستایی در بخش رخ تربت حیدریه
دستگیری عامل تیراندازی کمتر از یک ساعت در شیراز
گوترش: خشونت در غزه متوقف و آتش‌بس کاملا اجرا شود
صعود سایپا به یک چهارم پایانی جام حذفی فوتبال
ماندگاری هوای سرد تا پایان هفته در فارس
افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی
شهادت دو مرزبان فرماندهی هنگ مرزی میرجاوه در سیستان وبلوچستان
سلامت کلیه‌ها را با رعایت چند نکته تضمین کنید
تجلیل از 21 سرباز نمونه خراسان جنوبی
انسداد ۵۳ حلقه چاه غیرمجاز در بوکان
امکان سپردن تأمین و ضمانت الکترونیکی به صورت بر خط و غیر حضوری
اعلام ویژه‌ برنامه‌های قرآنی و هفتگی حرم مطهر رضوی
اجرای طرح ویژه نظارت بر نرخ عرضه میوه شب یلدا در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
آبگیری سد‌های استان بوشهر در بارش‌های اخیر
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱۱ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)