امام موسی کاظم (ع) نماد مقاومت و مبارزه نرم با دشمنان
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: امام موسی کاظم (ع) نماد مقاومت، مظلومیت، عبادت و مبارزه نرم در سختترین شرایط با دشمنان داخلی و خارجی بود و زمینه را برای توسعه فرهنگ اسلامی فراهم کرد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، آیتالله صفاییبوشهری با تبریک میلاد امام موسی کاظم (ع) بیان کرد: امام هفتم شیعیان به تاریخ آموخت که با دشمنان نباید سازش کرد و در سختترین شرایط باید استقامت و مقاومت کرد و همواره در انتظار پیروزی و موفقیت بود.
وی با تاکید بر بهره جستن از آموزه امام موسی کاظم (ع) در مقاومت با دشمنان و سازش ناپذیری افزود: سازش نکردن با دشمنان یکی از آموزههای امام موسی کاظم (ع) است که باید در جامعه اسلامی مورد توجه قرار بگیرد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با بیان اینکه پیروزی همیشه از آن حق و مظلوم است یادآور شد: بر اساس وعده الهی موفقیت و پیروزی ازآن مظلومان و مسلمانان است، ولی باید مقاومت و ایستادگی سرلوحه کار قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه دوران امامت امام موسی کاظم (ع) بیشتر در حصر و یا تبعید سپری شد خاطرنشان کرد: در این راستا این امام همام پیام دین اسلام را از طریق فرزندانش و اصحاب به اقصی نقاط جهان اسلام و کشورهای مختلف صادر میکرد.
آیتالله صفاییبوشهری، حسن خلق، صبر و برداری امام موسی کاظم (ع) را سبب ترغیب مردم به سوی ایشان دانست و افزود: سبک، منش و شخصیت و آموزههای مقابله با دشمنان امام موسی کاظم (ع) باید برای مسلمانان الگو باشد.
وی با بیان اینکه توحید مبنای همه حقایق است افزود: توحید محور تمامی معارف اسلامی است و تمامی ارکان اصول دین و فروع دین از آن سرچشمه میگیرد. به همین خاطر کفر و شرک در مقابل توحید قرار دارد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر به جایگاه دنیوی و اخروی پاداش خدمت به مردم اشاره و بیان کرد: خدمت به دیگران علاوه بر سفارشات دینی، نشان از عقلانیت و انسانیت دارد و آثار آن در دنیا، رفع چالشهای زندگی برای دیگران و نیز خدمت رسانی دیگران به انسان است و در آخرت نیز آثار بسیار بزرگی دارد.
وی در ادامه با اشاره به میزان ارزش فراگیری دانش دینی، علوم قرآنی و معارف اسلامی در ساختارسازی مختلف جامعه و رشد موثر افراد، بیان کرد: کسب معرفت و دانش دینی برای افراد مستعد، واجب کفایی است و برای دیگران استفاده از علما جهت فهم دین، واجب عینی است. به همین دلیل اسلام در کسب دانش و به ویژه دانش دینی تاکید بسیار داشته است.