افزایش 8 درصدی میزان برداشت
برداشت جو در بیش از 7 هزار هکتار مزارع بخش رخ
برداشت بیش از ۲۲ هزار تن محصول جو در بخش رخ پیش بینی شده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس جهاد کشاورزی بخش رخ گفت: با آغاز برداشت جو در سطح هفت هزارو
۳۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی زیر کشت این محصول در منطقه رخ برآورد میشود ۲۲ هزارو ۵۷۰ تُن محصول از مزارع این منطقه برداشت شود.
مهدی شیبانی افزود:این میزان برداشت در مقایسه با برداشت پارسال ۸ درصد افزایش دارد.
وی افزود: کار برداشت جو تا پایان مرداد ادامه خواهد داشت.
رئیس جهاد کشاورزی بخش رخ گفت: از مجموع ۷ هزارو ۳۰۰ هکتار مزارع جو در بخش رخ، سه هزارو ۵۰۰ هکتار آن به صورت دیم و سه هزارو ۸۰۰ هکتار آن نیز به صورت کشت آبی است.
شیبانی افزود: مقدار جو برداشت شده در هر هکتار از زمین آبی بطور میانگین ۴ تن و ۹۰۰ کیلوگرم و در هر هکتار از زمینهای دیم بطور میانگین یک و دو دهم تن است.
وی گفت:پارسال ۶ هزارو ۵۰۰ هکتار زمینهای کشاورزی بخش رخ زیر کشت جو رفته بود و در پایان سال ۱۸ هزارو ۶۰۰ تُن محصول برداشت شد.
رئیس جهاد کشاورزی بخش رخ با اشاره به روند افزایشی کشت جو طی سالهای اخیر ابراز امیدواری کرد: در سال آینده با انجام طرحهای تحقیقی و ترویجی، افزایش ضریب نفوذبذر گواهی شده و ارقام جدید با شرایط منطقه شاهد جهش در تولید این محصول باشیم.
شیبانی افزود: محصول گندم و جو درمنطقه رخ از لحاظ عملکرد در هکتار در چند سال گذشته در استان و کشور مقام برتررا به خود اختصاص داده است.
وی گفت: سه هزارو ۵۰۰ نفر بهره بردار در این بخش مشغول کشت و برداشت جو هستند که به صورت مستقیم و غیر مستقیم برای بیش از ۴ هزار نفر نیز شغل ایجاد شده است.
بخش رخ ۲۵ هزار هکتار اراضی زراعی دارد و مهمترین محصولات تولیدی این بخش جو، گندم، سیب زمینی، چغندر است.
شروع کاشت محصول جو در بخش رخ از نیمه مهر هر سال است.
واکسیما، بهمن سهند، آبیدر وجلگه ارقام کشت شده جو در بخش رخ است.