آغاز برداشت جو از مزارع جوین
برداشت جو از سطح زیر کشت 4 هزار و 950 هکتار آبی و 450 هکتار دیم در شهرستان جوین آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی ، مسئول تولیدات گیاهی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: کشت
جو در این شهرستان به دو صورت آبی و دیم انجام می شود و با توجه به بارش های بهاری ابتدای سال پیش بینی می شود میزان عملکرد کشاورزان با افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی همراه باشد.
مریم حمیدی راد افزود : با توجه به دمای منهای چهار درجه و سیلی که از ابتدای سال در اثر بارش های شدید در این شهرستان جاری شده حدود 100هکتار از این محصول دچار خسارت شد و سطح زیرکشت جو آبی از 4 هزار و 950 هکتار به 4 هزار و 850 تقلیل پیدا کرد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه نظارت کارشناسان جهاد کشاورزی و ارائه مشاوره به کشاورزان، استفاده از نهاده های استاندارد در زمان کشت و بارندگی های مناسب بهاری از عواملی هستند که باعث افزایش تولید نسبت به پارسال می شود با این حال به همت کشاورزان منطقه حدود 493 هکتار از کل سطح زیرکشت این محصول در شهرستان جوین زیرپوشش بیمه کشاورزی قرار گرفت.
مریم حمیدی راد تشریح کرد: در این شهرستان جو در مهر و آبان ماه کشت و میانه خرداد آماده برداشت می شود و میانگین برداشت از هر هکتار جو در این شهرستان 4 و نیم تن برآورد میشود که محصول جو تولید شده در این شهرستان به مصرف کارخانههای تولید خوراک دام و مرغداریها رسیده و در این رابطه نقش مهمی در تامین غذایی واحدهای تولید گوشت سفید و قرمز دارد.