سلامت جسمانی مانعی برای کرونا
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت : فرد مبتلا به کرونا ممکن است تا ۶ هفته ناقل باشد
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان، دکتر هانیه راجی در در نشست شبکه ملی جامعه و دانشگاه بهمنظور بررسی تلاقی سه مشکل کووید ۱۹، حساسیتهای تنفسی اولین بارندگی و آنفولانزای فصلی در استان افزود : از عوارض بیماری کرونا عفونت بافت ریه، نارسایی تنفسی، آسیب در سیستم عصبی و عفونتهای ثانویه باکتریایی است.
وی با اشاره به اینکه چاقی و سن بالا نیز از عوامل و فاکتورهای مهم و خطرساز در زمینه کرونا شناخته شده اند، ادامه داد: تشکیل لخته خون در عروق ریه، قلب و پاها ایجاد میشود و مرگ و میر ناشی از کرونا نسبت به آنفلوآنزا بیشتر بوده است.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: فرد مبتلا به کرونا ممکن است تا ۶ هفته ناقل باشد، اما در آنفلوآنزا اینگونه نیست و همه ساله در پاییز و زمستان درگیر بیماری آنفلوآنزا هستیم که مرگ و میر قابل توجهی را نیز به دنبال داشته است.
دکتر راجی تاکید کرد: ویروس کرونا و آنفلوآنزا مشکلات تنفسی ایجاد میکنند و از طریق تماس نزدیک با افراد آلوده و قطرات تنفسی، ترشحات مدفوع و دستگاه گوارش انتقال مییابند در نتیجه اصول رعایت بهداشت دستها و آداب سرفه کردن برای پیشگیری مهم است.