به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از پاریس، آمریکا با ثبت ۱۵۴ هزار و ۳۱۹ مورد مرگ ناشی از آلودگی به ویروس کرونا بیش از همه کشورهای جهان تحت تاثیر این ویروس قرار گرفته است. برزیل با ۹۲ هزار و ۴۷۵ مورد آلودگی، مکزیک با ۴۷ هزارو ۴۷۲ مورد، انگلیس با ۴۶ هزار و ۱۱۹ مورد و هند با ۳۶ هزار و ۵۱۱ مورد در ردههای بعدی جای میگیرند.
سازمان جهانی بهداشت در نشست شنبه در ژنو هشدار داد که همه گیری ویروس کرونا احتمالا بسیار طولانی مدت خواهد بود. سازمان جهانی بهداشت در بیانیه خود اعلام کرد از دیدگاه این سازمان خطر ناشی از کووید ۱۹ همچنان بسیار بالاست. این نهاد بر اهمیت پاسخی که باید در سطح ملی، منطقهای و جهانی باشد تاکید کرد.
آفریقای جنوبی که در حال حاضر آلودهترین کشور قاره آفریقا به ویروس کروناست ، شنبه طور رسمی از ابتلای بیش از ۵۰۰ هزار نفر در این کشور به کووید ۱۹ خبر داد. به این ترتیب با توجه به موارد تایید شده ابتلا آفریقای جنوبی پنجمین کشور تحت تاثیر ویروس کرونا در جهان است. بیش از نیمی از موارد بیماری قاره آفریقا مربوط به این کشور است. آمار رسمی قربانیان بیماری در این کشور ۸ هزار و ۱۵۰ نفر اعلام شده است، اما از دیدگاه کارشناسان این رقم بسیار کمتر از میزان واقعی است.
بنابر آمار دانشگاه جانز هاپکینز آمریکا شنبه برای پنجمین روز متوالی بیش از ۶۰ هزار مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹ در یک روز ثبت کرد. آمار قربانیان نیز شنبه هزار و ۵۱ نفر اعلام شد.
آمریکا که بیش از همه کشورها تحت تاثیر ویروس کرونا قرار گرفته است تا کنون بیش از ۴.۶ میلیون مورد ابتلا به کووید ۱۹ و ۱۵۴ هزار و ۳۱۹ مورد مرگ ناشی از آن را ثبت کرده است.
این آمار جدید در حالی ثبت شده است که فلوریدا خود را برای رسیدن طوفان ایسایاس آماده میکند.
اداره فدرال بهداشت مکزیک هم شنبه با ثبت ۹ هزار و ۵۵۶ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت برای دومین روز متوالی در این زمینه رکورد زد. شمار افراد مبتلا به کووید ۱۹ در مکزیک به ۴۳۴ هزار و ۱۹۳ نفر رسید که از این میان ۴۷ هزار و ۴۷۲ نفر جان خود را از دست دادند. از این میان ۷۶۴ مورد مربوط به ۲۴ ساعت اخیر است.
فرماندار شهر لاگوس پایتخت اقتصادی
نیجریه شنبه اعلام کرد کلیساها و مساجد این شهر از هفته آینده بازگشایی خواهند شد. در لاگوس به عنوان پرجمعیتترین شهر نیجریه با بیش از ۲۰ میلیون نفر جمعیت به منظور مهار همه گیری کووید ۱۹ همه مکانهای فرهنگی، کلوپهای شبانه و هتلها از ماه مارس تعطیل شده بودند.
این کشور به طور رسمی ۴۳ هزا رو ۱۵۱ مورد ابتلا به کووید ۱۹ و ۸۷۹ مورد مرگ ناشی از آن ثبت کرده است که بنابر اعلام کارشناسان این رقم پایینتر از میزان واقعی است.
هزاران تن از
اسرائیلیها هم شنبه بار دیگر به خیابان آمدند و استعفای بینامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل را خواستار شدند که به فساد و مدیریت نادرست همه گیری متهم است. اسرائیل با موج دوم آلودگی به ویروس کرونا رو به روست و نرخ بیکاری در آن درماههای اخیر از ۲۰ درصد فراتر رفته است. این رقم در ماه فوریه ۳.۴ درصد بود. اسرائیل با ۹ میلیون نفر جمعیت تاکنون به طور رسمی بیش از ۷۲ هزار مورد آلودگی به ویروس کرونا ثبت کرده است که ۵۲۳ مورد آن به مرگ منجر شده است.
بنابر اعلام پلیس
آلمان حدود ۲۰ هزار نفر شنبه با برپایی تظاهرات در برلین توقف تدابیر اجباری برای مقابله با کووید ۱۹ را خواستار شدند. این افراد که ماسک نداشتند توسط پلیس پراکنده شدند. اگرچه آلمان تاکنون تقریبا از همه گیری در امان مانده است و تنها ۹ هزار و ۲۰۰ مورد مرگ ناشی از همه گیری را ثبت کرده است، اما مقامات این کشور در مورد ظهور دوباره و آرام همه گیری هشدار میدهند.
مقامات شهر ترومسو در شمال
نروژ شنبه از مثبت بودن آزمایش ۳۶ تن از خدمه یک کشتی شرکت خدمات گردشگری هورتیگروتن نروژ خبر دادند. این وضعیت به نگرانی هادر مورد ظهور دوباره همه گیری در نروژ دامن زد.