• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۱۲۶۸
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۴
سیاسی » دولت
آقای جهانگیری:

سرمایه گذاری در بخش آموزش از خدمات ماندگار است

دیدار اعضای شورای مرکزی اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی کشور با معاون اول رییس جمهور عصر امروز (شنبه) برگزار شد.

سرمایه گذاری در بخش آموزش از خدمات ماندگار استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت اقای اسحاق جهانگیری در این جلسه با تاکید بر اهمیت سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف برای توسعه کشور، گفت: سرمایه گذاری در بخش آموزش از خدمات ماندگار است و باید دست بخش خصوصی که در حوزه آموزش اقدام به سرمایه گذاری می‌کند را بوسید و به گرمی فشرد.
معاون اول رییس جمهور افزود: اگر به توسعه و آینده کشور فکر می‌کنیم، باید به سرمایه گذاری در بخش آموزش توجه ویژه داشته باشیم و همانطور که در اقتصاد باید بخش خصوصی میدان دار اصلی اقتصاد باشد، بخش خصوصی فعال در حوزه آموزش نیز بار بزرگی از مسئولیت دولت در حوزه آموزش و پرورش و آموزش عالی را بر عهده دارد.
وی با تاکید بر اینکه دولت نمی‌تواند مسائل و مشکلات دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی را نادیده بگیرد، تصریح کرد: این انصاف نیست در مقطعی که با تراکم جوانان جویای تحصیل مواجه بودیم به این موسسات میدان دادیم و حالا که ظرفیت‌های دولتی نیاز‌های آموزش عالی را تامین میکند، دانشگاه‌های غیردولتی را نادیده بگیریم.
معاون اول رییس جمهور افزود: دولت اجازه نمی‌دهد دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی آسیب ببینند و مایوس شوند. البته انتظار این است که این دانشگاه‌ها پیش بینی دقیقی از آینده کشور و نیاز‌های آینده اقتصاد ایران داشته باشند و هدفگذاری‌های آموزشی خود را متناسب با فردای کشور تنظیم کنند.
وی همچنین با اشاره به ضرورت ارتقای کیفیت بیش از پیش خدمات آموزشی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی خاطرنشان کرد: نباید این تصور ایجاد شود که دانشجویان این دانشگاه‌ها افراد بازمانده از دانشگاه‌های دولتی هستند. البته کیفیت آموزش در این دانشگاه‌ها باید تا حدی ارتقاء پیدا کند که دانشجویان ترجیح دهند مدارک تحصیلی خود را از این دانشگاه‌ها اخذ کنند.
اقای جهانگیری در ادامه از عملکرد مجموعه آموزش عالی و دانشگاه‌های کشور بویژه در ایام شیوع کرونا قدردانی کرد و گفت: اگر تلاش‌ها و هماهنگی‌های دانشگاه‌های کشور نبود، ممکن بود در مقطعی نظام آموزشی کشور تعطیل شود که خوشبختانه با همت آموزش عالی و آموزش و پرورش، روند تعلیم و آموزش در کشور در دوران شیوع کرونا متوقف نشد.
معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به برخی مشکلات مطرح شده از سوی اعضای شورای مرکزی اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی کشور، گفت: مشکلات شما قابل حل است و فقط نیاز به پیگیری دارد و دولت نیز تلاش خواهد کرد این دغدغه‌ها را مرتفع کند.
در این جلسه دبیرکل اعضای شورای مرکزی اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی کشور گزارشی از تعداد دانشگاه‌های زیر مجوعه شورای مرکزی ارائه کرد و گفت: در حال حاضر ۳۰۰ دانشگاه غیردولتی در کشور فعال است که ۳۸۰ هزار دانشجو دارند و تقریبا ۱۰ درصد بار آموزش عالی کشور را بر دوش می‌کشند.
در ادامه این نشست تعدادی از اعضای شورای مرکزی اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی کشور نیز به بیان مشکلات و دغدغه‌های موجود پرداختند و خواستار توجه و حمایت دولت برای حل مسائل و مشکلات خود شدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورود ۴۳ میلیون متر مکعب آب در اثر فعالیت دو سامانه بارشی اخیر به سدهای استان
بازگشت بانوان کرمانی از رقابت های کشوری با خوشرنگ ترین مدال ها
آغاز هفته دهم رقابت‌های لیگ دسته دوم با شکست بندر آستارا در ماهشهر
آزادسازی ۲۵ هکتار از اراضی حریم رودخانه‌های آذربایجان‌شرقی
توزیع ۱۲۰ بسته معیشتی بین مددجویان بهزیستی در پویش یلدای مهربانی
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی خراسان جنوبی
پژو پارس سرقتي از رفسنجان در بم توقيف شد
جای خالی زغال سنگ در سبد انرژی ایران
تأخیر در آغاز به‌کار ادارات و مدارس فریدونشهرو مدارس گلپایگان
ماندگاری سرمای هوا در سمنان
مدارس ۵ شهرستان خراسان شمالی یکشنبه غیرحضوری شد
برنامه های یلدایی در قاب تلویزیون لرستان
کشف محموله سوخت قاچاق در رشت
نمایشگاه بین المللی کتاب استان کرمان
سردار وحیدی: جرات ندارند حزب‌الله را خلع سلاح کنند
اولویت دولت برای مسکن کارکنان نیرو‌های مسلح
گام تازه وزارت راه و شهرسازی برای تأمین زمین و تمرکززدایی
نظارت بر بازار رشت در آستانه‌ی شب یلدا
دریافت پایان کار، مشروط به اخذ رده انرژی
شور و اشتیاق خرید شب یلدا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
پوشش ۲۸۰ هزار کیلومتر راه در شش روز اخیر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)