آمار جهانی کرونا
بهبودیافتگان درجهان بیش از ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر
تاکنون در جهان ۱۷ میلیون و ۱۸۵ هزار و ۹۲۷ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده که از این تعداد ۱۰ میلیون و ۶۹۶ هزار و ۷۹۷ نفر بهبود یافته اند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما؛ بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، تاکنون در جهان ۱۷ میلیون و ۱۸۵ هزار و ۹۲۷ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده که از این تعداد ۱۰ میلیون و ۶۹۶ هزار و ۷۹۷ نفر بهبود یافته و ۶۷۰ هزار و ۲۰۰ نفر نیز جان باخته اند.
**خبر در حال تکمیل شدن است**
۱۱۹۷ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا
به گزارش خبرگزاری رویترز، شورای امنیت اوکراین اعلام کرد این کشور یک هزار و ۱۹۷ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا را ثبت کرد. این بیشترین شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در اوکراین در یک روز است.
موج دوم کرونا در انگلیس
به گزارش خبرگزاری رویترز، وزیر بهداشت انگلیس در خصوص موج دوم شیوع ویروس کرونا ابراز نگرانی کرد.
وی افزود: در برخی کشورها ما شاهد افزایش موارد آلودگی به ویروس کرونا هستیم و در اقدام تامل نخواهیم کرد موج دوم شیوع ویروس کرونا در اروپا وجود دارد و ما باید اقدام کنیم.
وزیر بهداشت انگلیس اعلام کرد شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در بسیاری کشورهای اروپایی رو به افزایش است.
رکورد جدید موارد روزانه ابتلا در استرالیا
استرالیا پنجشنبه اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته تنها در ایالت ویکتوریا در جنوب شرقی این کشور ۷۲۳ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا به ثبت رسید که رکوردی جدید از ابتلا به ویژه در خانههای سالمندان محسوب میشود.
ایالت ویکتوریا که ملبورن مرکز آن است، کانون ظهور مجدد «کووید-۱۹» در استرالیا به شمار میرود. هر چند که پاسخ اولیه این کشور به شیوع ویروس کرونا با استقبال بسیاری رو به رو شده بود. به گزارش خبرگزاری فرانسه از ملبورن، از سه هفته پیش بسیاری از محلههای ملبورن و مناطق اطراف آن تحت قرنطینه قرار دارند. اما مقامات استرالیایی امروز از ثبت ۷۲۳ مورد جدید ابتلا به «کووید-۱۹» و ۱۳ مورد مرگ ناشی از این بیماری تنها در ایالت ویکتوریا خبر داده اند. رکورد قبلی موارد جدید ابتلا که دوشنبه اعلام شد، خیلی پایینتر (۵۴۹ نفر) بود که سراسر کشور را در بر میگرفت.
دنیل اندروز، سروزیر ایالت ویکتوریا گفت این افزایش تا حدی به افزایش موارد ابتلا در خانههای سالمندان مربوط میشود. بیشتر افرادی که جان خود را از دست داده اند، بالای ۷۰ ساله هستند. نگرانیها در مورد بازگشت شیوع کرونا در دیگر نقاط کشور افزایش یافته است. سه مورد جدید ابتلا در ایالت کوئینزلند ثبت شده است.
در ایالت نیو ساوت ولز که سیدنی مرکز آن است، امروز ۱۸ مورد جدید ابتلا به ثبت رسید که مشابه روزهای قبل بود. بسیاری از مدارس در سیدنی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه از بیم شیوع مجدد بیماری تعطیل کردند. براساس آمار رسمی، در استرالیا با ۲۵ میلیون نفر جمعیت، تاکنون بیش از ۱۶ هزار مورد ابتلا و ۱۸۹ مورد مرگ ناشی از کرونا به ثبت رسیده است.
بازگشایی مرزهای هوایی برزیل
برزیل روز چهارشنبه مرزهای هوایی خود را به روی مسافران خارجی باز کرد، اقدامی که هدف آن احیای صنعت گردشگری این کشور است که به علت شیوع ویروس کرونا ویران شده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از برازیلیا، دولت برزیل طی حکمی که در روزنامه رسمی این کشور منتشر شد، ممنوعیت ورود به خاک برزیل را از طریق دریایی و زمینی برای مدت ۳۰ روز تمدید کرد، اما ورود اتباع خارجی از طریق هوایی شامل این ممنوعیت نمیشود.
با این حال، گردشگران خارجی که مدت ۹۰ روز یا کمتر در برزیل اقامت خواهند داشت، باید ثابت کنند که هنگام اقامت در این کشور تحت پوشش بیمه درمانی هستند. برزیل با بیش از ۱۲۰ میلیون نفر جمعیت، ۳۰ مارس پس از آنکه شیوع ویروس کرونا اروپا و آسیا را در بر گرفت و وارد آمریکای جنوبی شد، مرزهای هوایی خود را بست.
برزیل که پس از آمریکا دومین کشور جهان با بیشترین میزان ابتلا به ویروس کرونا است و سفر شهروندان آن به آمریکا و اتحادیه اروپا ممنوع است، چهارشنبه از سطح دو و نیم میلیون ابتلا به «کووید-۱۹» و ۹۰ هزار مورد مرگ ناشی از این بیماری عبور کرد.
بنا بر اعلام کنفدراسیون ملی تجارت کالا، خدمات و گردشگری برزیل، شیوع ویروس کرونا در این کشور، ۱۲۲ میلیارد رئال (۲۳ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار) به صنعت گردشگری این کشور خسارت وارد کرده است.
در این شرایط، صندوق بین المللی پول اعلام کرد پیش بینی میشود که امسال کاهش ۹.۱ درصدی تولید ناخالص داخلی در نخستین اقتصاد آمریکای لاتین به ثبت برسد.
شمار مبتلایان به بیش از ۲۲۸ هزار نفر رسید
وزارت بهداشت ترکیه آخرین شمار موارد شناسایی شده ابتلا به بیماری ویروس کرونا را دراین کشور ۲۲۸ هزار و ۹۲۴ نفر اعلام کرد.
به گزارش پایگاه اینترنتی تی آر تی ترکیه، چهارشنبه (دیروز) ۴۵ هزار و ۷۱۲ نفر در ترکیه تحت آزمایش کرونا قرار گرفتند که نتیجه آزمایش ۹۴۲ نفر از آنان مثبت اعلام شد.
با مرگ ۱۴ نفر دیگر از مبتلایان به کرونا شمار جان باختگان این بیماری درترکیه به ۵۶۵۹ نفر افزایش یافت.
وزارت بهداشت ترکیه شمار بیماران بد حال را ۵۴۲ نفر و شمار بهبود یافتگان را ۲۱۲ هزار و ۵۵۷ نفر اعلام کرد. تاکنون در ترکیه ۴ میلیون و ۷۱۱ هزار و ۹۵ نفر تحت آزمایش کرونا قرار گرفته اند. وزیر بهداشت ترکیه دیروز گفت: دولت ترکیه قصد اعلام محدودیت در تعطیلات عید قربان را ندارد.
شناسایی ۱۹۴۳ مورد جدید ابتلا به کرونا در فلسطین اشغالی
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی چهارشنبه شب از ثبت یک هزار و نهصد و چهل و سه مورد جدید ابتلا به کرونا در فلسطین اشغالی در بیست و چهار ساعت گذشته خبر داد.
به گزارش خبرگزاری وفا فلسطین از تل آویو، وزارت بهداشت اسرائیل چهارشنبه شب اعلام کرد در بیست و چهار ساعت گذشته یک هزار و نهصد و چهل و سه مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹ در اسرائیل شناسایی شد و پنج نفر دیگر هم بر اثر این بیماری جان باختند.
وزارت بهداشت اسرائیل افزود: بر این اساس آمار کل قربانیان ویروس کرونا در اسرائیل تاکنون به چهارصد و نود و یک مورد و تعداد کل مبتلایان به کووید ۱۹ هم به شصت و هفت هزار و ۷۳۴ مورد رسید.
وزیر بهداشت فرانسه مردم را به استفاده از ماسک در خارج از خانه تشویق کرد
وزیر بهداشت فرانسه چهارشنبه تاکید کرد فرانسه با موج دوم ویروس کرونا رو به رو نیست، اما اگر میخواهیم از آن اجتناب کنیم نباید به تلاشها در این زمینه پایان دهیم.
به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه فرانس ۲۴، باوجود شناسایی خوشههای جدید آلودگی به ویژه در بروتاین اولیویه وران امیدوار است بار دیگر قرنطینه اعمال نشود. وی همچنین استفاده از ماسک در خارج از خانه را توصیه کرد.
اولیویه وران چهارشنبه ۲۹ ژوئیه در گفتگو با شبکه ال سی ایی گفت با رفتار جمعی و اقدامات قاطع دولت است که ما از موج دوم همه گیری جلوگیری خواهیم کرد. این کمی شبیه به افسانه سیزیف است. ما فکر میکنیم تمام شده، اما ویروس باز میگردد. ما به واکسن نیاز داریم.
وران گفت باوجود آنکه خوشههای جدید آلودگی ظاهر شده است، اما صحبت از موج دوم همه گیری خیلی زود است.
ما از برخی بیمارستانها که شاهد افزایش پذیرش بیمار بودند علائم هشدار دهنده دریافت میکنیم و در عین حال آزمایشهای بیشتری انجام میدهیم. وی از افزایش نسبت آزمایشهای مثبت خبر داد.
وزیر بهداشت فرانسه گفت بیماری در میان تعداد بیشتری از جوانان تشخیص داده میشود. همه گیری کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستانها و مراکز درمانی و اجتماعی فرانسه ۱۴ قربانی برجای گذاشته است. با این حال بنابر اعلام اداره کل بهداشت فرانسه تکثیر ویروس همچنان پایدار است. شمار بیماران بستری در بخش مراقبتهای ویژه هم رو به کاهش است.
اولیویه وران گفت: ما در مرحله تشخیص هستیم و لازم است تدابیری اتخاذ شود و ما این کار را خواهیم کرد. ما نمیخواهیم بار دیگر قرنطینه اعمال شود. افرادی هستند که قوانین را رعایت نمیکنند. وقتی احساس خطرناپذیری میکنیم در واقع با بیشترین خطر رو به رو هستیم.
وزیر بهداشت گفت: فرانسویها ماههای دشواری را پشت سر گذاشتند و حالا نیز استراحت میکنند. اما در حال حاضر نباید پروتکلهای پیشگیرانه در برابر ویروس کرونا را رها کرد.
وی گفت: کارهایی که فرانسویها برای نجات جانهای بسیار انجام دادند باید همچنان در تابستان ادامه یابد. وی تاکید کرد باید از ماسک استفاده شود، تماسهای اجتماعی کاهش یابد و در عین حال فاصله با افراد و شستن دستها افزایش یابد.
وزیر بهداشت فرانسه چهارشنبه در سفر به ایولین گفت: اگر در خیابانی هستید که افراد زیادی در آن حضور دارند و اطمینان ندارید که میتوانید فاصله اجتماعی را حفظ کنید من به شما توصیه میکنم ماسک بزنید.