در ادامه همه گیری جهانی بیماری کووید ۱۹
بیش از ۱۷ میلیون و ۱۶۲ هزار مبتلا به کرونا در جهان
کشورهای آمریکا، برزیل، هند، روسیه، آفریقای جنوبی، مکزیک، پرو، شیلی، اسپانیا و انگلیس در صدر بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا در جهان قرار دارند.
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛
بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، از میان ۱۷ میلیون و ۱۶۲ هزار و ۵۴۹ نفر مبتلا به ویروس کرونا (کووید ۱۹)، تاکنون ۱۰ میلیون و ۶۷۲ هزار و ۷۷۹ نفر بهبود یافته و ۶۶۹ هزار و ۹۶ تن فوت کرده اند.
بیش از ۱۷ میلیون و ۱۶۲ هزار مبتلا به کرونا در جهان بیش از ۱۷ میلیون و ۱۶۲ هزار مبتلا به کرونا در جهان بیش از ۱۷ میلیون و ۱۶۲ هزار مبتلا به کرونا در جهان بیش از ۱۷ میلیون و ۱۶۲ هزار مبتلا به کرونا در جهان بیش از ۱۷ میلیون و ۱۶۲ هزار مبتلا به کرونا در جهان بیش از ۱۷ میلیون و ۱۶۲ هزار مبتلا به کرونا در جهان
در جدول کشورهایی که بیشترین آسیب را از کرونا دیده اند، آمریکا با ۴ میلیون و ۵۶۰ هزار و ۷۱ نفر مبتلا به کووید ۱۹ (۶۱ هزار و ۳۴۴ بیمار جدید مبتلا به کرونا در طول یک روز) و ۱۵۳ هزار و ۵۸۱ جان باخته (۱ هزار و ۲۹۰ فوتی در روز) بیشترین شمار مبتلایان و جان باختگان را داراست. کشورهای برزیل، هند، روسیه، آفریقای جنوبی، مکزیک، پرو، شیلی، اسپانیا، انگلیس، ایران، پاکستان و کلمبیا به ترتیب پس از آمریکا، بیشترین شمار مبتلایان را دارا هستند.
شمار مبتلایان، جان باختگان و بهبودیافتگان در ۱۳ کشور اول کرونایی جهان
ماسک مهمترین عامل کاهش ابتلا به کرونا در ارمنستان
تا یک ماه قبل در ارمنستان روزانه بیش از ۷۰۰ نفر به ویروس کرونا مبتلا می شدند اما طی ماه اخیر این میزان رفته رفته کاهش یافت و اکنون به کمتر از نصف یعنی حدود ۳۰۰ نفر رسیده است.
استفاده از ماسک در فنلاند اجباری میشود
معاون بهداشت و ایمنی اداره بهداشت و توسعه اجتماعی فنلاند اعلام کرد دولت این کشور قصد دارد زدن ماسک را برای پیشگیری از موج دوم شیوع کرونا درسراسر این کشور اجباری کند.
افزایش مبتلایان به کرونا در مصر به ۹۳ هزار و ۳۵۶ نفر
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از قاهره، وزارت بهداشت مصر از ابتلای ۴۰۹ نفر و فوت ۳۷ نفر دیگر براثر ابتلا به کووید-۱۹ در این کشور طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
خالد مجاهد سخنگوی وزارت بهداشت مصر گفت تعداد کل مبتلایان کووید-۱۹ تا بعد از ظهر چهارشنبه به ۹۳ هزار و ۳۵۶ نفر رسید. همچنین آمار فوتیهای کرونا در مصر به چهار هزار و ۷۲۸ نفر و بهبود یافتگان به ۳۷ هزار و ۲۵ نفر افزایش یافت.
هند/ بیش از نیمی از زاغه نشینهای بمبئی مبتلا به کرونا هستند
نتایج بررسیهای جدید در هند نشان میهد بیش از نیمی از کارتن خوابها و زاغه نشینهای شهر بمبئی احتمالا به ویروس کرونا مبتلا هستند.
به گزارش بی بی سی، نتایج آزمایش تصادفی آنتی بادی روی هفت هزار نفر از کارتن خوابها و زاغه نشینهای شهر بمبئی نشان داد ۵۷ درصد این افراد ناقل ویروس کرونا هستند. این در حالی است که در دیگر مناطق شهر بمبئی حدود ۱۶ درصد مردم به کووید-۱۹ مبتلا شده اند.
بررسیها همچنین حاکیست شمار زنان مبتلا به کرونا در مناطق زاغه نشین و دیگر مناطق بمبئی بیش از مردان است.
افزایش مبتلایان به کرونا در لبنان به ۳۲۲۷ نفر
وزارت بهداشت لبنان شمار مبتلایان به ویروس کرونا را در این کشور ۳۲۲۷ نفر اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از بیروت، وزارت بهداشت لبنان در اطلاعیهای اعلام کرد، تست کرونا ۱۶۸ نفر در شبانه روز گذشته مثبت شده و با این حساب تاکنون ۳۲۲۷ نفر در این کشور به ویروس کرونا مبتلا شده اند.
در این اطلاعیه آمده است ۱۷۵۳ نفر از مبتلایان به این ویروس، بهبود یافتند و ۵۵ نفر هم جان باخته اند.
ابتلای ۳۶۳ نفر دیگر به کرونا در جمهوری آذربایجان
با ابتلای ۳۶۳ نفر دیگر به کرونا در جمهوری آذربایجان، شمار مبتلایان به این ویروس در این کشور به ۳۱۲۲۱ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما از باکو به نقل از ستاد ویژه مبارزه با کرونا در جمهوری آذربایجان، با مرگ ۸ نفر دیگر براثر کرونا تعداد جان باختگان براثر این ویروس در جمهوری آذربایجان هم به ۴۳۸ نفر افزایش یافت.
با بهبودی ۶۲۲ نفر بیمار کرونایی مجموع بهبود یافتگان نیز به ۲۴۴۹۵ نفررسیده است.
افزایش جان باختگان کرونا در انگلیس به ۴۵ هزار و ۹۶۱ نفر
به گزارش وزارت بهداشت و رفاه اجتماعی انگلیس، در ۲۴ ساعت گذشته، ۸۳ نفر دیگر در این کشور، قربانی ویروس کرونا شدند و شمار جان باختگان در همه گیری جاری، به ۴۵ هزار و ۹۶۱ نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، در حالی که براساس گزارش مرکز ملی آمار انگلیس، شمار جان باختگان در همه گیری کووید ۱۹ از ۵۶ هزار نفر فراتر رفته است، دولت انگلیس شمار قربانیان کرونا در این کشور را کمتر از ۴۶ هزار نفر اعلام کرده است.
وزارت بهداشت و رفاه اجتماعی انگلیس در اطلاعیه امروز خود اعلام کرد از دیروز تا صبح امروز، آزمایش کرونا ۷۶۳ نفر دیگر مثبت شد و بدین ترتیب شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۳۰۱ هزار و ۴۵۵ نفر بالغ میشود.
روزنامه ایوینینگ استاندارد دیروز براساس گزارش مرکز ملی آمار انگلیس نوشت شمار جان باختگان از کووید ۱۹، از ۵۶ هزار و ۴۰۰ نفر فراتر رفت. این نشریه انگلیسی افزود: تاکنون ۵۶ هزار و ۴۰۹ نفر در انگلیس، قربانی همه گیری ویروس کرونا شده اند، زیرا در گواهی فوت این تعداد، علت مرگ، ابتلا به ویروس کرونا ثبت شده است.
ورود محموله کمکهای ایران به افغانستان برای مقابله با کرونا
دومین محموله از کمکهای بهداشتی و درمانی جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با کرونا، به کابل رسید. دولت افغانستان هرچند هم اکنون آمار مبتلایان به کرونا را در این کشور حدود ۳۷ هزار نفر اعلام کرده است، اما کارشناسان بر این باورند آمار واقعی، بسیار بیشتر از این رقم در افغانستان است.
تمدید وضع اضطراری بهداشتی و تعطیلی سراسری در لبنان
به گزارش وزارت بهداشت و رفاه اجتماعی انگلیس، در ۲۴ ساعت گذشته، ۸۳ نفر دیگر در این کشور، قربانی ویروس کرونا شدند و شمار جان باختگان در همه گیری جاری، به ۴۵ هزار و ۹۶۱ نفر رسید.
هنگ کنگ/ ۱۱۸ مورد جدید ابتلا به کووید-۱۹ در هنگ کنگ تأیید شد
شبکه تلویزیونی رویترز از تأیید ۱۱۸ مورد جدید از ابتلا به ویروس کرونا در هنگ کنگ خبر داد.
بر اساس این گزارش، مرکز حفاظت بهداشت هنگ کنگ گزارش داد روز چهارشنبه ابتلای ۱۱۸ فرد دیگر به ویروس کرونا تأیید شده است و بدین ترتیب، موارد کلی تأیید شده مرتبط با کووید ۱۹ در هنگ کنگ به سه هزار و سه تن رسید.
این موارد جدید گزارش شده شامل پنج مورد وارد شده به این منطقه و ابتلای ۱۱۳ تن دیگر در سطح محلی میشوند.
این هشتمین روز پی در پی است که موارد ابتلای روزانه به کووید ۱۹ در هنگ کنگ از مرز ۱۰۰ نفر میگذرد. میان موارد تأیید شده, ۵۴ نفر به سبب حضور در جمعهای خانوادگی یا دوستانه مبتلا شده اند.
به گفته مقامات، پس از آنکه یک خانم ۷۶ ساله صبح روز چهارشنبه به سبب ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داد، موارد کلی مرگ و میر ناشی از کرونا در هنگ کنگ به ۲۴ تن رسید.
از زمان آغاز مجدد شیوع کرونا در سطح محلی در روز پنجم ماه ژوئیه، هنگ کنگ شاهد افزایش موارد ابتلا به کووید ۱۹ بوده است. طی یک هفته تعداد مبتلایان در هنگ کنگ از دو هزار نفر به بیش از سه هزار نفر رسیده است.
دولت اقدامات سخت گیرانه مرتبط با فاصله گذاری اجتماعی را از روز چهارشنبه به مدت هفت روز آغاز کرده است. بر اساس این اقدامات جدید، همه ساکنان هنگ کنگ باید در مکانهای عمومی از ماسک استفاده کنند. تجمع بیش از دو نفر در فضاهای عمومی ممنوع است. هیچ یک از رستورانها نمیتوانند در طول روز غذا را داخل ساختمان تحویل دهند. همه باشگاههای شبانه و همچنین همه باشگاههای ورزشی و استخرها باید فعالیتهای خود را به حالت تعلیق در آورند.
در همین حال، دولت منطقهای ویژه هنگ کنگ از همه ساکنان خواست تا حد ممکن در خانه بمانند، تعامل اجتماعی شان را کاهش دهند و از خوردن غذا خارج از خانه خودداری کنند. کارفرمایان هم باید به کارمندان خود اجازه دهند از خانه کار کنند.
اسکاتلند/ربات ها برای کمک به افراد در قرنطینه آموزش می بینند
از زمان آغاز همه گیری کرونا رباتی به نام پپر برای کمک به افراد در قرنطینه در چارچوب آزمایش هوش مصنوعی توسط یکی از دانشگاههای اسکاتلند آموزش دیده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از ادینبرا، پژوهشگران دانشگاه هریوت وات ادینبرا رباتهایی از جمله پپر را که نخستین ربات انسان نمای جهان است که در سال ۲۰۱۴ در ژاپن ساخته شد، آموزش دادند تا کارهایی را انجام دهند که به طور معمول توسط پرستاران انجام میشود.
مورو درگون پژوهشگر مسئول این طرح گفت: ما به ویژه به دنبال درک این مسئله هستیم که انسانهای آسیب پذیر در این زمان چه نیازهایی دارند و چه فنآوریهایی میتواند برای تسهیل زندگی آنها مورد استفاده قرار گیرد. این همچنین برای کاهش فشار بر کادر درمان و خدمات اجتماعی است.
این طرح به طور ویژه به دنبال راه حلی برای گروههای آسیب پذیر به دلیل قرنطینه اعمال شده در مقابل همه گیری است. در چارچوب این تحقیق پپر و دیگر رباتها در آزمایشگاه دانشگاه که محیط یک آپارتمان در آن شبیه سازی شده است با یک اتاق، سرویس بهداشتی و آشپزخانه تمرین میکنند.
این رباتها آموزش میبینند تا به افرادی که با مشکلات بینایی و شنوایی یا زوال عقل رو به رو هستند کمک کنند. این رباتها میتوانند مشکلات سلامتی را تشخیص دهند و در موارد اضطراری پیام هشدار بفرستند که مداخله سریع امدادگران را به دنبال خواهد داشت.
درگون میگوید پژوهشگران از مشکلات مربوط به محرمانه بودن و مسائل اخلاقی که این طرح میتواند با آن رو به رو شود آگاهند. گروهی از کارشناسان بین المللی اخلاقیات هوش مصنوعی بر آزمایشها نظارت میکنند و به طور دائم خطرات فنآوری و توسعه آن را بررسی میکنند.
اما دانلی مسئول برنامه دیجیتال این گروه میگوید کووید ۱۹ نیاز به دستیابی به راه حل دیجیتالی در حوزه بهداشت را تشدید کرد. وی تاکید کرد این طرح تاکنون به صورت کاملا مثبت پیش رفته است. ارائه دهندگان کمکهای بهداشتی میدانند که این طرح به آنها کمک خواهد کرد زندگی روزانه راحت تری داشته باشند.