سرهنگ گودرزی خبر داد
چگونه از اطلاعات کارتهای اعتباری خود محافظت کنیم
رئیس پلیس فتا: بهتر راهکار برای پیشگیری از وقوع جرائم سایبری، افزایش سواد رسانهای و رعایت نکات ایمنی کاربران فضای مجازی است.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ داود معظمی گودرزی گفت: یکی از علتهایی که منجر به کلاهبرداری در فضای مجازی میشود در اختیار قرار دادن دادههای بانکی توسط فرد مال باخته به افراد ناشناس است. این افراد پس از گذشت مدتی و جمع آوری دادههای بانکی افراد، در فرصت مناسبی وجوه حساب بانکی مال باخته را سرقت و با تبدیل وجوه به کالا و ... امکان عودت این اموال ضعیف میشود.
وی گفت: بهتر است کاربران فضای مجازی سواد رسانه خود را بالا برده و در صورت ضرورت داده های بانکی و سایر اطلاعات شخصی خود را به در اختیار افراد ناشناس قرار ندهند.
این مقام انتظامی تاکید کرد: هیچگاه رمز عبور خود را از شماره شناسنامه و شماره تلفن و موبایل انتخاب نکنید؛ و رمزهای عبور را در اختیار دوستان و خانواده خود ندهید و همچنین روی کارتها به هیچعنوان نچسبانید یا در جلد کیف کارت قرار ندهید.
این مقام سایبری تاکید کرد: کارت خود را برای دریافت پول به دوست و یا خانواده خود ندهید، چون امکان فعال سازی و تغییر رمز دوم کارت توسط آنها متصور است و از جاهای عمومی مانند کافینت یا اماکنی که دارای اینترنت رایگان ارائه میدهند وارد حساب اینترنت بانک خود نشوید.
رئیس پلیس فتا افزود: هنگام خرید از فروشگاهها سعی کنید شخصا از دستگاه POS فروشگاه استفاده نمائید و هنگام دریافت پول از دستگاههای ATM، مراقب پشت سر خود باشید تا کسی رمز وارد شده شما را نبیند. حواستان به اقلام نامتعارف روی دستگاههای ATM باشد. حتما در صورت امکان برای انجام کلیه تراکنشهای بانکی غیرحضوری از رمز یکبار مصرف استفاده کنید.