• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۷۲۴۶۰
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۲
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
در نشست وزرای بهداشت شرق مدیترانه

دستاوردهای ایران در تولید داروی رمدسیویر و واکسن کرونا

وزیر بهداشت در نشست وزرای بهداشت شرق مدیترانه از دستاوردهای محققان ایرانی در تولید داروی رمدسیویر و ساخت واکسن کرونا خبرداد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و سلامت گروه علمی و فرهنگی خبرگزاری صدا و سیما، دکتر سعید نمکی در نشست مجازی در مورد سهم کشورها در دستیابی به اهداف سه میلیاردی با حضور وزرای بهداشت کشورهای شرق مدیترانه گفت: دو خط تولید داروی رمدسیویر تا هفته آینده در دو شرکت دارویی کشور به بهره برداری می رسد. 
وی همچنین از ادامه آزمایش های موفقیت آمیز دانشمندان ایرانی در تولید واکسن کرونا خبر داد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی همچنین گفت:  سازمان بهداشت جهانی ضمن دسترسی برابر به واکسن های کووید-19 در چارچوب COVAX (تسهیلات دسترسی به واکسن کووید-19) و یا سایر نوآوریهای دو جانبه و چند جانبه کمک کند.
 
متن سخنان وزیر بهداشت به این شرح است: 
 
در ابتدا از سازمان جهانی بهداشت به دلیل پشتیبانی فنی از کشورهای عضو در مبارزه با کووید-19و همچنین پیگیری همزمان پیشرفت به سوی اهداف سه میلیاردی که بسیار حائز اهمیت است قدردانی نمایم.
همه می دانیم اکثر کشورها تمام تلاش خود را برای کنترل کووید-19 انجام می دهند، اما اطمینان از دریافت خدمات ضروری سلامت در چارچوب مراقبتهای بهداشتی اولیه (PHC) برای همه بویژه گروههای هدف بسیار ضروری است. اطلاعات اولیه نشان می دهد که پوشش ایمن سازی، تشخیص سل، HIV و ایدز و مراقبت از بیماران مبتلا به بیماری های غیرواگیر (NCDs) از جمله برخی خدمات پیشگیری، درمانی و توانبخشی تحت تاثیر این بیماری قرار گرفته اند. گزارش اخیر مشترک سازمان جهانی بهداشت و یونیسف هشدار می دهد که پوشش واکسیناسیون به دلیل پاندمی کووید-19 کاهش چشمگیر و نگران کننده ای داشته است که به دلیل اختلال در دریافت و ارائه خدمات واکسیناسیون به دلیل کووید-19 اتفاق افتاده است.

 

ادامه این روند، نه تنها باعث عدم دستیابی به اهدافGPW-13 بلکه شاهد نتایج معکوس در بسیاری از شاخص های بهداشتی از جمله پوشش واکسیناسیون، مراقبت از خانواده، بیماری های واگیر و غیر واگیر و غیره نیز می باشد. بنابراین، من از کشورهای عضو می خواهم بر روی تقویت ظرفیت سیستم بهداشت و درمان با اولویت مراقبت های بهداشتی اولیه، ارتقاء همکاری بخش خصوصی و دولتی، توانمندسازی جامعه و سلامت در کلیه سیاست های خود سرمایه گذاری نمایند. این سیاست ها از جمله راهبردهای اصلی جهت رسیدن به اهداف سه میلیاردی می باشند.

دستاوردهای ایران در تولید داروی رمدسیویر و واکسن کرونا

من به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ج.ا.ایران افتخار می کنم که اهداف سه میلیاردی را برای مبارزه با کووید-19 اتخاذ کرده ایم. ما زمان 1200 مرکز جامع سلامت را به 16 یا 24 ساعت رسانده ایم تا بتوانیم از دسترسی آسان و عادلانه مردم به خدمات ضروری بهداشتی و همچنین آزمایش و درمان بیماران سرپایی برای کاهش بار بیمارستانها اطمینان حاصل نماییم. غربالگری از طریق تماس تلفنی، ویزیت در منزل و ارائه خدمات مورد نیاز، مداخلات در حال انجام برای شناسایی افراد در مراکز مراقبتهای اولیه بهداشتی می باشند.

در عین حال، ما تمام تلاش های مشترک خود را برای از بین بردن مالاریا، حفظ اعتبار گواهینامه حذف سرخک و سرخچه و بسیاری از دستاوردهای دیگر ادامه می دهیم، همانطورکه اخیراً به تمام روسای دانشگاه های علوم پزشکی دستور دادم تا برنامه ریزی های ویژه ای در این خصوص انجام دهند. ما همچنان کارآزماییهای بالینی، تولیدات بومی تمام داروهای کووید و در قالب چارچوب قوی برای تحقیقات و کارآزمایی واکسن را برخلاف تحریم های یکجانبه غیرقانونی ادامه می دهیم.

از این رو، موارد زیر را به شما توصیه می کنم: 

1. ارائه بیانیه مشترک سازمان جهانی بهداشت و یونیسف خطاب به روسای كشورها با تأكید بر اهمیت استمرار مراقبت از جمعیت در معرض خطر به ویژه تضمین پوشش بالای واکسیناسیون، مراقبت از خانواده، نظارت بر رشد و بیماری های غیرواگیر در كنار تلاشهای فعلی برای مبارزه با کووید- 19 که در این رابطه، روسای کشورها به اهمیت سرمایه گذاری در پوشش همگانی سلامت و پیگیری پیشرفت در جهت اهداف سه میلیاردی تاکید نمایند.
2. سازمان جهانی بهداشت و یونیسف باید تبادل تجربیات بین کشورها، به ویژه نوآوریهای مربوط به راهبردها و گزینه های ارائه خدمات پوشش همگانی سلامت برای مبارزه با کووید-19 را تسهیل نمایند و در عین حال سرمایه گذاری برای اجرای تعهدات جهانی برای ریشه کنی فلج اطفال در منطقه را تضمین نمایند.
3. سازمان جهانی بهداشت و یونیسف، صندوق جهانی(گلوبال فاند)، بانک جهانی و بانک توسعه اسلامی به همراه سایر سازمان های اقتصادی، باید به کشورهای با درآمد کم و متوسط جهت غلبه بر تنش های اقتصادی حاصل از همه گیری کووید-19 و در عین حال تضمین دسترسی برابر به واکسن های کووید-19 در چارچوب COVAX (تسهیلات دسترسی به واکسن کووید-19) و یا سایر نوآوریهای دو جانبه و چند جانبه کمک نمایند.
بار دیگر، از حمایت های مدیر منطقه ای، مدیر کل و کلیه همکاران سازمان جهانی بهداشت برای ابراز همبستگی در مقابله با تهدیدات بهداشت عمومی قدردانی می نمایم.

با تشکر!

 
در این نشست همچنین درباره فعالیت کشور‌های عضو برای دستیابی به اهداف سه میلیاردی (مبنای برنامه ۵ ساله سیزدهم"GPW۱۳") و تاکید این برنامه بر نظام سلامت کشور‌ها بحث و تبادل نظر شد.
این نشست با محوریت دفتر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت و حضور مجازی وزرای بهداشت این کشور‌ها از جمله دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت کشورمان  برگزار شد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

در ابتدای این نشست مدیرکل منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت سخنرانی کرد و پس از آن دکتر سمیرا اسماء، دستیار مدیرکل منطقه‌ای در زمینه آنالیز داده‌ها و بررسی آثار آن سخنرانی کردند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
منع حضور مبتلایان به آنفلوانزا در میهمانی‌های شب یلدا
ورود نخستین گروه قو‌ها و غاز‌های مهاجر به پارک ملی بوجاق
سازمان تبلیغات اسلامی به نهادی قرآنی تبدیل شده است
قهرمانی ایران در دوگانه آسیا
تخریب ۱۶ آلاچیق در حریم رودخانه زاینده رود
فردا با دو ساعت تاخیر اغاز ساعات کاری
دستگیری شکارچیان متخلف و کشف ادوات شکار
فردا مدارس و ادارات با ۲ ساعت تاخیر آغاز به کار می‌کنند
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی در کرمان
کسب ۵ نشان رنگارنگ رزمی کاران قمی در گیلان
افتتاح یک هزار میلیارد تومان طرح، امسال در شهرستان همدان
۲ شهید در حمله صهیونیست‌ها به جنوب لبنان
مرخصی ۷ روزه به ۶۸۱ زندانی واجد شرایط سمنان به مناسبت شب یلدا
عملیات طرح تامین انتقال آب به اراضی کشاورزی روستای ممسنی شهرستان اردل
برگزاری مرحله استانی مسابقات ملی مشاعره دانشجویی در آذربایجان‌شرقی
افزایش بستری‌ها در سارایوو به‌دلیل آلودگی هوا
تلفیق آلودگی و سرما در استان
احتمال بارش پراکنده و خفیف برف و باران در برخی نقاط آذربایجان‌غربی
برگزاری نمایشگاه دانش آموزی در شاهرود
فعالیت ۶ واحد مستقل و وابسته بسته‌بندی تخم‌مرغ در همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۲ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)