مهین فرهادی زاد در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما درباره حضور رسمی نواب رئیس بانوان فدراسیونهای ورزشی در مجامع انتخاباتی و تصمیم گیریهای مهم، گفت: برای این مورد در اساسنامه جدید فدراسیونهای ورزشی، شرایط خوبی برای نواب رئیس بانوان در نظر گرفته شده است، تا بانوان در کمیتهها و جلسات مختلف هم نماینده داشته باشند و حضورشان از حالت نمایشی خارج شود.
عملکرد بانوان نباید مرحمتی باشد وی افزود: نایب رئیسان ما کار میکنند، اما نمیخواهیم این کار مرحمت باشد، عملکرد آنها باید قانونمند شود و براساس حقشان در جلسات تصمیم گیری و کارشناسی، انضباطی، فنی، داوران و مربیان حضور داشته باشند.
معاون توسعه ورزش بانوان وزیر ورزش و جوانان گفت: خوشبختانه در اساسنامه جدید باید این اتفاق میافتاد و این تصمیم برای همه است و لطف به بانوان نیست. بانوان باید در اداره امور مربوط کمک کرده و نظر بدهند.
اساسنامه جدید در شورای نگهبان وی ادامه داد: اساسنامه جدید فدراسیونهای ورزشی در مراحل آخر بررسی قرار دارد و با تصویب در شورای نگهبان ابلاغ میشود.
ارتقا رتبه بانوان در استانها فرهادی زاد به حضور بانوان به عنوان معاون در اداره کل ورزش و جوانان استانها اشاره کرد و گفت: وزارت ورزش همسو با معاونت استانها کمک کرد، با توجه به حجم فعالیت ورزش در این بخش، رئیس گروه بانوان را به معاون اداره کل استان ارتقا دهد، تا سطح ساختار بانوان در استانها هم ارتقا یابد.
وی افزود: با این ارتقای رتبهای بانوان در استانها، تعداد نفرات، امکانات و جایگاه آنها قویتر میشود و میتوانند در حوزه همگانی، قهرمانی، مالی و ساخت و سازها خدمات بیشتری ارائه دهند.
سرپرستی بانوان در فدراسیونها فرهادی زاد به حضور بانوان در رأس فدراسیونهای ورزشی اشاره کرد و گفت: فدراسیونهای ژیمناستیک، بیماریهای خاص و اسلامی زنان با روسای زن اداره میشوند. نگاه وزارتخانه این است که برای سرپرستی فدراسیونها هم از بانوان استفاده شود.
وی ادامه داد: برای بانوان باید فضایی ایجاد شود که بتوانند در صحنههای کارشناسی و در رویدادهای مختلف، تصمیم گیری و قضاوت داشته باشند.
نخبه پروری در بین بانوان معاون وزیر ورزش و جوانان، دورههای آموزشی برای مدیران سال گذشته را موفق توصیف کرد و افزود: دورههای آموزشی برای نخبه پروری را امسال هم ادامه میدهیم، تا مدیران قوی شناسایی و تربیت شوند.