به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وزارت صمت؛ آقای اردشیر سعدمحمدی، با بیان این مطلب، افزود: این در حالی است که این سطح از سرمایهگذاری، تنها با اندوختههای خود شرکت مس و بدون هیچگونه وام یا داشتن بدهی، در حال صورت گرفتن است و شرکت مس روی پای خود این مسیر را طی میکند.
وی اضافه کرد: مس نخستین عنصر راهبردی اتحادیه اروپا برای سرمایهگذاری در دنیا است و ۳۵ درصد خودروها در ۱۰ سال آینده تبدیل به خودروهای برقی خواهد شد؛ این در حالی است که میزان مصرف مس در خودروهای معمولی ۴ کیلوگرم و در خودروهای برقی بیش از ۸۹ کیلوگرم است.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس افزود گفت: همچنین بر اساس پیشبینیها جمعیت جهان تا ۱۷ سال آینده از ۷.۷ میلیارد نفر به ۹.۳ میلیارد نفر افزایش خواهد یافت؛ از آنجا که سرانه مصرف مس به ازای هر نفر ۳.۲ کیلوگرم است، با یک محاسبه به این نتیجه میرسیم که در ۱۵ سال آینده مصرف مس در جهان حدود ۵-۶ میلیون تن افزایش خواهد یافت و شرکت ملی صنایع مس ایران در تلاش است با برنامهریزی و حضور در بازارهای جهانی، قسمتی از تقاضای جهانی را به خود اختصاص دهد و این تعریف هدفمند حضور جهانی است.
تدوین افق چشمانداز ۱۴۱۰ مجتمع مس آذربایجانسعدمحمدی درباره توسعه در مجتمع مس آذربایجان و آینده این مجتمع نیز افزود: سند افق چشمانداز ۱۴۱۰ مجتمع مس آذربایجان تدوین شده است که در ۳۱ تیرماه به تأیید مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت مس خواهد رسید. این سند یک برنامه و مسیر مشخص است که تمامی چشماندازهای آینده مس در آن دیده شده.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در ادامه با اشاره به استفاده از فناوریهای روز دنیا در طرحهای توسعه مجتمع مس آذربایجان افزود: با توجه به اقدامات صورت گرفته در مجتمع مس آذربایجان، بهزودی شاهد شکلگیری فعالیتهای عملیاتی ذوب و پالایش خواهیم بود که با استفاده از آخرین فناوریهای روز دنیا صورت میگیرد. با این تکنولوژی شاهد کمترین میزان آلودگی خواهیم بود.
وی ادامه داد: همچنین با توجه به نتایج اکتشافات صورت گرفته و افزایش میزان ذخایر معدن مس سونگون و ایجاد فاز ۳ تغلیظ، در کنار این امر با خاکبرداری اضافی به میزان ۳ میلیون مترمکعب، در تلاش هستیم در صورت مثبت بودن نتایج ارزیابی فنی- اقتصادی، مشکل محدودیت فضای معدن مرتفع شود و شاهد احداث فاز ۴ تغلیظ نیز در مجتمع مس آذربایجان باشیم.
سعدمحمدی با اشاره به فعالیتهای شرکت مس در زمینه مقابله با ویروس کرونا در استان آذربایجان شرقی نیز افزود: از زمان شیوع کرونا تاکنون با همکاری و کمک به دانشگاه علوم پزشکی و همچنین با تهیه و توزیع اقلام بهداشتی از قبیل محلولهای ضدعفونی، ماسک و... در منطقه و تمامی روستاها و بین همه همکاران و خانوادههای شان، تلاش کردیم پوشش حداکثری خدمات در این زمینه را فراهم کنیم.
مدیرعامل شرکت مس در ادامه با اشاره به برگزاری اردوهای جهادی-درمانی در منطقه در دو مرحله گفت: در هر اردوی پنج روزه با حضور ۲۵ پزشک متخصص، خدمات درمانی و دارویی کاملا رایگان به اهالی منطقه ارائه شد. ان شاءالله در ایام پیش رو نیز این طرحها بیشتر اجرا خواهد شد و یقین بدانید شرکت مس همواره در کنار مردم شریف منطقه خواهد بود.