تولید بیش از ۷۰ تن زیره در مرودشت
برداشت نیمه مکانیزه زیره از مزارع شهرستان مرودشت پایان یافت.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس، رحیمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با اشاره به اینکه طول دوره رشد گیاه زیره ۱۰۰ تا ۱۱۰ روز است، گفت: زیره سبز به صورت نیمه مکانیزه و با دستگاه کمبینات دراسفند کشت و در تیرماه هم برداشت میشود.
رحیمی افزود: زیره تولیدی در مرودشت عاری از هرگونه سموم و کودهای شیمیایی است و میتوانیم از این محصول به عنوان محصول سالم نام ببریم.
به گفته وی؛ نیازآبی کم و از طرفی همزمانی دوره رشد این محصول با نزولات جوی، کم توقع بودن این گیاه و اقتصادی بودن تولید، سهولت داشت، کاشت و برداشت آن از مزایای کشت این محصول است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با اشاره به شوری بخشی از زمینهای کشاورزی شهرستان مرودشت، گفت: زیره یکی از محصولاتی است که نسبت به شوری خاک تا حدود زیادی مقاوم است و کشت زیره سبز در این اراضی از جمله رویکردهای مدیریتی مناسب جهت توسعه کشت این محصول است.