کشت زیره در مرودشت
کشت زیره در مرودشت مکانیزه شد
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت از کشت ۱۵۰ هکتار زیره سبز به صورت نیمه مکانیزه و با دستگاه کمبینات در این شهرستان خبر داد و گفت: در روش مکانیزه و نیمه مکانیزه کاهش هزینه برداشت را در پی دارد و در افزایش تولید زیره در کشور نقش بسزایی دارد.
عزیز رحیمی با اشاره به اینکه طول دوره رشد این گیاه ۱۰۰ تا ۱۱۰ روزاست، افزود: کشت این گیاه از اسفند ماه آغاز و در خرداد ماه نیز برداشت میشود.
وی تصریح کرد: برای ارائه الگوی کشت مناطق دیم شهرستان خصوصا اراضی تحت پوشش حوزه سد درودزن و بهره وری اقتصادی این محصول، کشت زیره سبز به عنوان یک محصول با نیاز آبی بسیار پایین از سالهای گذشته مورد توجه قرار گرفته و در حال افزایش است.
به گفته رحیمی؛ نیازآبی کم و از طرفی همزمانی دوره رشد این محصول با نزولات جوی، کم توقع بودن این گیاه و تولید ۸۰۰ تا هزار کیلوگرم در هکتار و اقتصادی بودن تولید، سهولت داشت، کاشت و برداشت آن از مزایای کشت این محصول است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با اشاره به شوری بخشی از زمینهای کشاورزی شهرستان مرودشت، گفت: زیره یکی از محصولاتی است که نسبت به شوری خاک تا حدود زیادی مقاوم است و کشت زیره سبز در این اراضی بسیار مناسب است.