پزشک متخصص درباره بیماری کرونا می گوید
فرآیند بازگشت حس بویایی و چشایی بهبودیافتگان کند است
به گفته پزشک متخصص گوش و حلق و بینی ، حس چشایی و بویایی بیمار بهبودیافته به تدریج باز می گردد، اما نمیتواند بو و طعم را به خوبی تشخیص دهد.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی ب. اف. ام فرانسه (BFMTV) ،
از دیدگاه یک متخصص فرانسوی، دوره درمان یک بیمار باید با توانبخشی حسهای بویایی و چشایی وی همراه باشد.
دکتر ژیل بزننو (Gilles Besnainou) پزشک متخصص گوش و حلق و بینی در پاریس گفت: "حس چشایی و بویایی بیمار بهبودیافته به تدریج بازمی گردد، اما نمیتواند بو و طعم را به خوبی تشخیص دهد. فرد بهبود یافته باید روی خودش کار کند و برای هر بویی یک اسم بگذارد".
از نظر این متخصص، بازیابی حس بویایی و چشایی فرآیندی کند است که ممکن است یک سال و نیم زمان بر باشد.
این شبکه با انتشار ویدئویی از اظهارات یک بهبود یافته کرونایی گزارش داد حس بویایی و چشایی دختر جوانی که به ویروس کووید-۱۹ مبتلا شد و بهبود یافت، پس از گذشت چهار ماه هنوز بازنگشته است.
اورلی در شبکههای اجتماعی ویدئویی را به اشتراک گذاشت که درباره طعم "سس هریسا" و "خردل" صحبت میکند. وی در ماه مارس هنگامی که در حال صرف شام بود، متوجه شد که غذا برایش هیچ طعمی ندارد. از فردای آن روز نیز طعم قهوه و هیچ خوراکی دیگری را حس نمیکرد. وی از ماه مارس که به بیماری کرونا مبتلا شد، با اختلال در حس بویایی و چشایی نیز رو به رو شده است.