آخرین وضعیت ابتلا به کرونا در جهان؛
شمار جان باختگان در جهان به مرز ۵۴۰ هزار نفر نزدیک شد
بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، از میان ۱۱ میلیون و ۵۵۹ هزار و ۲۱۳ نفر مبتلا به ویروس کرونا (کووید ۱۹)، تاکنون ۶ میلیون و ۵۳۵ هزار و ۹۰۲ نفر بهبود یافته و ۵۳۶ هزار و ۷۸۶ تن فوت کرده اند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا (کووید ۱۹) در سراسر جهان که سازمان جهانی بهداشت آن را به عنوان پدیدهای «همه گیر» شناسایی و اعلام کرد به نقل از رسانههای معتبر جهان به روز رسانی میشود.
شمار مبتلایان، جان باختگان و بهبودیافتگان در جهان
شمار مبتلایان، جان باختگان و بهبودیافتگان در برخی کشورهای عمده جهان
تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در هند از روسیه بیشتر شد
تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در هند از روسیه بیشتر و سومین کشور جهان با بیشترین تعداد بیماران کرونایی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از دهلی نو، بر اساس اعلام وزارت بهداشت و رفاه خانواده هند: تاکنون تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در هند ششصد و نود و هفت هزار و چهارصد و سیزده (۶۹۷۴۱۳) نفر گزارش شده است.
از این تعداد چهارصد و بیست و چهار هزار و چهارصد و سی و سه (۴۲۴۴۳۳) نفر از بیمارستان مرخص شده و نوزده هزار و ششصد و نود و سه (۱۹۶۹۳) نفر نیز جان باخته اند.
در بیست و چهار ساعت گذشته بیست و چهار هزار و دویست و چهل و هشت مورد جدید گزارش شده است.
شمار تلفات کرونا در افغانستان به مرز نهصد نفر رسید
شمار تلفات بیماری کووید نوزده در افغانستان به هشتصد و نود و هشت نفر افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از کابل، وزارت بهداشت و درمان افغانستان اعلام کرد: با فوت سی و چهار نفر از بیماران کووید نوزده در شبانه روز گذشته در افغانستان، شمار تلفات این بیماری به هشتصد و نود و هشت نفر رسید.
همچنین در شبانه روز گذشته دویست و سی و نه فرد آلوده به ویروس کرونا در افغانستان شناسایی شدند و تعداد کل افراد آلوده به این ویروس به سی و سه هزار و صد و نود نفر افزایش یافت.
براساس اعلام وزارت بهداشت و درمان افغانستان، در شبانه روز گذشته هفتصد و سی و هفت بیمار بهبود یافتند و مجموع بهبود یافتگان به بیست هزار و صد و سه نفر رسید.
تلفات همه گیری در مکزیک، برزیل و هند همچنان بالاست
مکزیک، برزیل و هند به دلیل بیماری همه گیر Covid-۱۹ همچنان تلفات زیادی را ثبت میکنند.
به گزارش خبرگزاری آناتولی از آنکارا، براساس آخرین اطلاعات اعلام شده از سوی مقامات محلی، برزیل در روز دوشنبه ۶۰۲ مورد جدید مرگ ناشی از کرونا را ثبت کرد و این آمار تعداد افراد جان باخته به دلیل کووید ۱۹ را در برزیل به ۶۴۸۶۷ نفر رساند.
براساس اعلام وزارت بهداشت برزیل، ۲۶۰۵۱ مورد جدید ابتلا به کرونا نیز ثبت شده است که به این ترتیب شمار مبتلایان به کرونا در برزیل به یک میلیون و ۶۰۳ هزار و ۵۵ نفر رسید.
برزیل پس از آمریکا دومین کشور در جهان و اولین کشور در منطقه آمریکای لاتین است که بیشترین قربانیان Covid-۱۹ کووید ۱۹ را به خود اختصاص داده است.
در مکزیک، این وضعیت نگران کننده است: در ۲۴ ساعت گذشته، ۲۷۳ مورد مرگ ناشی از کرونا گزارش شده است که آمار کشته شدگان را به ۳۰.۶۳۹ رسانده است. همچنین با ۴۶۸۳ مورد جدید ابتلا در مکزیک، شمار کل مبتلایان به کرونا در این کشور به ۲۵۶ هزار و ۸۴۸ نفر رسید.
در هند، این بیماری همه گیر همچنان به سرعت در سراسر این کشور شیوع مییابد. در ۲۴ ساعت گذشته، ۴۲۵ نفر جان خود را از دست داده اند در حالی که ۲۴۲۴۸ مورد جدید ابتلا به کرونا ثبت شده است.
شمار کل مبتلایان به کرونا در هند به ۶۹۷ هزار و ۴۱۳ نفر رسید که ۱۹ هزار و ۶۹۳ نفر جان خود را از دست دادند.
بر اساس اطلاعات پایگاه سنجش جهانی کرونا، هند سومین کشور جهان از نظر تعداد مبتلایان است.
۴۸ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در کروه جنوبی
به گزارش خبرگزاری شین هوا از سئول، کره جنوبی روز دوشنبه از ۴۸ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد.
به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در کره جنوبی به ۱۳ هزار و ۱۳۷ مورد رسید.
از این موارد جدید آلودگی به ویروس کرونا, ۲۴ مورد از خارج وارد کره جنوبی شده اند.
همچنین با جان باختن یک نفر دیگر در کره جنوبی به علت ابتلا به بیماری کووید-۱۹، شمار موارد مرگ بر اثر این بیماری در این کشور به ۲۸۴ مورد رسید.
شمار مبتلایان از ۱۱ میلیون و ۵۶۲ هزار نفر گذشت
آمار جدید منتشر شده حاکی است شمار مبتلایان به کرونا در جهان به بیش از ۱۱ میلیون و ۵۶۲ هزار نفر افزایش یافته است.
به گزارش پایگاه اینترنتی ورلد میترز اینفو که لحظه به لحظه شمار قربانیان و مبتلایان به کرونا را به صورت جهانی منتشر و به روز رسانی میکند، شمار مبتلایان ویروس کرونا در جهان به ۱۱ میلیون و ۵۶۲ هزار و ۸۷۸ نفر و شمار جان باختگان به ۵۳۶ هزار و ۸۴۱ تن افزایش یافته است.
براساس این آمار، شش میلیون و ۵۳۷ هزار و ۷۶۵ نفر در جهان از این بیماری بهبود یافته اند.
آمریکا، برزیل، هند، روسیه، پرو، اسپانیا، شیلی، انگلیس، مکزیک و ایتالیا به ترتیب جزء ۱۰ کشور اول از نظر بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا در جهان هستند.
آمریکا در بین کشورهای جهان هم از نظر تعداد مبتلایان به ویروس کرونا و هم تعداد قربانیان، در رتبه اول و برزیل نیز در رتبه دوم قرار دارد.
هند از نظر تعداد مبتلایان در رتبه سوم و انگلیس از نظر تعداد قربانیان در رتبه سوم قرار دارد.
براساس این آمار، تاکنون دو میلیون و ۹۸۲ هزار و ۹۲۸ نفر در آمریکا به این ویروس مبتلا شده اند و ۱۳۲ هزار و ۵۶۹ نفر مرده اند.
در برزیل نیز یک میلیون و ۶۰۴ هزار و ۵۸۵ نفر به این بیماری مبتلا شده اند و از این تعداد، ۶۴ هزار و ۹۰۰ تن جان خود را از دست داده اند.
همچنین در هند ۶۹۷ هزار و ۸۳۶ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده اند و ۱۹ هزار و ۷۰۰ نفر جان خود را از دست داده اند.
در روسیه نیز ۶۸۱ هزار و ۲۵۱ مورد ابتلا و ۱۰ هزار و ۱۶۱ فوتی و در پرو ۳۰۲ هزار و ۷۱۸ مورد ابتلا و ۱۰ هزار و ۵۸۹ مورد مرگ ثبت شده است.
در اسپانیا نیز ۲۹۷ هزار و ۶۲۵ مورد ابتلا و ۲۸ هزار و ۳۸۵ فوتی و در شیلی ۲۹۵ هزار و ۵۳۲ مبتلا و شش هزار و ۳۰۸ مورد مرگ ثبت شده است.
در انگلیس ۲۸۵ هزار و ۴۱۶ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده اند و از این تعداد، ۴۴ هزار و ۲۲۰ تن جان باخته اند.
همچنین در مکزیک ۲۵۶ هزار و ۸۴۸ مبتلا و ۳۰ هزار و ۶۳۹ فوتی ثبت شده است.
در ایتالیا نیز ۲۴۱ هزار و ۶۱۱ تن مبتلا شده اند و ۳۴ هزار و ۸۶۱ تن براثر بیماری کووید ۱۹ مرده اند.
در ایران نیز تعداد مبتلایان به ویروس کرونا ۲۴۰ هزار و ۴۳۸ نفر و تعداد فوتیها ۱۱ هزار و ۵۷۱ تن گزارش شده است.
در پاکستان ۲۳۱ هزار و ۸۱۸ مبتلا و چهار هزار و ۷۶۲ فوتی، عربستان سعودی ۲۰۹ هزار و ۵۰۹ مبتلا و هزار و ۹۱۶ فوتی، ترکیه ۲۰۵ هزار و ۷۵۸ مورد ابتلا و پنج هزار و ۲۵۵ مورد مرگ و در آلمان ۱۹۷ هزار و ۵۵۸ مورد ابتلا و ۹ هزار و ۸۶ فوتی ثبت شده است.
هند از نظر شمار مبتلایان، جایگاه سوم را به خود اختصاص داد
خبرگزاری فرانسه گزارش داد دولت هند روز دوشنبه اعلام کرد این کشور از نظر شمار مبتلایان به ویروس کرونا، پس از روسیه، در جایگاه سوم قرار گرفت.
۲۱۹ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در آلمان
به گزارش خبرگزاری رویترز از برلین، موسسه روبرت کخ روز دوشنبه اعلام کرد شمار موارد تایید شده آلودگی به ویروس کرونا در آلمان با ۲۱۹ مورد افزایش به ۱۹۶ هزار و ۵۵۴ مورد رسید.
این موسسه همچنین اعلام کرد شمار جان باختگان بر اثر ویروس کرونا در آلمان با چهار نفر افزایش به ۹ هزار و ۱۶ نفر رسید.
تعطیلی مرز میان دو ایالت پرجمعیت استرالیا در پی گسترش کرونا
خبرگزاری رویترز گزارش داد: در پی شیوع بیماری کرونا در ایالت ویکتوریای استرالیا، مرز میان این ایالت پرجمعیت و ایالت پرجمعیت نیوساوت ولز تعطیل میشود.
دانیل اندروز نخست وزیر ایالت ویکتوریا روز دوشنبه گفت مرز میان این دو ایالت که پرجمعیتترین ایالتهای استرالیا هستند تا اطلاع ثانوی بسته خواهد بود.
در ایالت ویکتوریا یکشنبه شب ۱۲۷ مورد تازه از ابتلا به بیماری کرونا گزارش شد.
این ایالت همچنین شاهد یک فوتی تازه ناشی از کرونا بود.
به این ترتیب شمار تلفات کرونا در استرالیا در مجموع به ۱۰۵ نفر رسید.
اندروز گفت تعطیلی مرز میان دو ایالت از ساعت ۱۱ و ۵۹ دقیقه عصر روز سه شنبه به وقت محلی اجرا خواهد شد.
آخرین تحولات کرونا در جهان
خبرگزاری فرانسه در گزارشی از پاریس، به آخرین آمار و اخبار مربوط به شیوع ویروس کرونا پرداخت و موارد جدید آلودگی به این ویروس، اقدامات تازه در این باره و نیز آخرین تحولات در خصوص بیماری همه گیر کووید-۱۹ در سراسر جهان را بررسی کرد.
براساس گزارشی که خبرگزاری فرانسه روز یکشنبه در ساعت ۱۹:۰۰ به وقت گرینویچ از منابع رسمی تهیه کرد، تاکنون دست کم ۵۳۱ هزار و ۷۸۹ نفر در سراسر جهان بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ جان باخته اند.
آلودگی بیش از ۱۱ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در ۱۹۶ کشور جهان به این ویروس نیز تشخیص داده شده است.
آمریکا با ۱۲۹ هزار و ۸۹۱ جان باخته، بیش از دیگر کشورهای جهان تحت تأثیر این بیماری قرار گرفته است. پس از آمریکا نیز برزیل با ۶۴ هزار و ۸۶۷ جان باخته، انگلیس با ۴۴ هزار و ۲۲۰ جان باخته، ایتالیا با ۳۴ هزار و ۸۶۱ جان باخته و مکزیک با ۳۰ هزار و ۳۶۶ جان باخته، کشورهایی هستند که بیشترین آسیب را از شیوع ویروس کرونا در جهان دیده اند. آمار جان باختگان کرونایی در مکزیک حتی از شمار قربانیان در فرانسه (۲۹ هزار و ۸۹۳ نفر) نیز فراتر رفته است.
مقامات بهداشت شیلی روز یکشنبه اعلام کردند آمار مرگ و میر ناشی از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در این کشور از مرز ۱۰ هزار نفر فراتر رفته است. شمار مواردی که آلودگی آنها به ویروس کرونا اثبات شده و موارد احتمالی طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی نیز افزایش یافته است.
وزارت دفاع کانادا اعلام کرد یک هواپیمای نظامی کانادایی که روز پنجشنبه در چارچوب مأموریت ناتو به مقصد لتونی در حال پرواز بود، از ترس اینکه مبادا نیروهای نظامی سرنشین این هواپیما در معرض خطر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ قرار بگیرند، مجبور شد دور بزند.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا هفته آینده گردهمایی انتخاباتی جدیدی در ایالت نیوهمپشایر خواهد داشت. پس از شکست مفتضحانه کمپین انتخاباتی در تولسا در بحبوحه همه گیری بیماری کووید-۱۹، ترامپ این بار قصد دارد گردهمایی انتخاباتی خود را در فضای باز برگزار کند.
دولت انگلیس روز یکشنبه از کمک یک میلیارد و ۵۷ میلیون پوندی (یک میلیارد و ۷۴ میلیون یورویی) به بخش فرهنگ خبر داد که حیات آن به علت شیوع ویروس کرونا به خطر افتاده است.
- برقراری مجدد مقررات محدود کننده در ماداگاسکار و اسپانیا
دفتر ریاست جمهوری ماداگاسکار روز یکشنبه اعلام کرد دو ماه پس از آنکه آنتاناناریوو، پایتخت ماداگاسکار از قرنطینه خارج شد، مقررات محدود کننده مرتبط با کرونا در این شهر از دوشنبه (امروز) دوباره اجرایی میشود. علت این امر، گسترش همه گیری ویروس کرونا است.
در اسپانیا، مقررات محدود کننده مرتبط با کرونا برای ۷۰ هزار نفر از ساکنان یک منطقه ساحلی در گالیسیا (شمال غربی اسپانیا) بار دیگر از روز یکشنبه برقرار شد. علت برقراری مجدد محدودیت ها، افزایش موارد آلوده به ویروس کرونا اعلام شده است. ساکنان ۱۴ بخش نه میتوانند از این منطقه خارج شوند و نه میتوانند تجمع بیش از ۱۰ نفری داشته باشند.
یونان روز یکشنبه اعلام کرد به دلیل افزایش موارد مبتلا به بیماری کووید-۱۹ در این کشور، تا پانزدهم ژوئیه مرزهای خود را به روی همه اتباع صربستانی میبندد.
موارد آلودگی به ویروس کرونا در مغرب و هند نیز رکورد زد.
مغرب از ۶۹۸ مورد جدید آلوده به ویروس کرونا خبر داد. پس از پیدایش کانون جدید همه گیری این بیماری در کارخانه کنسرو سازی صافی در جنوب مغرب، این رقم بالاترین رقم روزانه مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ در این کشور به شمار میرود. شهر بندری صافی شهری صنعتی است که حدود ۳۰۰ هزار سکنه آن از بامداد یکشنبه در قرنطینه کامل قرار گرفتند.
هند با کمتر از ۲۵ هزار مورد جدید مبتلا به بیماری کووید-۱۹ در طول ۲۴ ساعت، روز یکشنبه در زمینه شمار مبتلایان جدید رکورد زد و رقم کل مبتلایان به این بیماری در مجموع به ۶۷۳ هزار مورد رسید.
مقامات شهر آگرا واقع در شمال هند روز یکشنبه اعلام کردند "تاج محل"، اصلی جاذبه گردشگری هند، به روی بازدید کنندگان بسته خواهد ماند؛ این در حالی است که دولت ملی روز دوشنبه موافقت خود را برای بازگشایی آن اعلام کرده بود.