نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی فلسفه حجاب را تقویت بنیاد خانواده دانست و گفت: با رواج بی عفتی در جامعه، کاهش ازدواج رقم میخورد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، فاطمه محمد بیگی، نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی در نشست فرهنگی اجتماعی فرماندهی انتظامی استان قزوین با موضوع بررسی راهکارهای ارتقای حجاب و عفاف بر پایه مشارکت فعال و ایفای نقش سازمانهای متولی گفت: حجاب به عنوان ویژگی برتر جمهوری اسلامی میراثی است که به نسل ما رسیده و به کشورهای دیگر صادر شده است.
وی افزود: حجاب مخصوص خانمها نیست بلکه سردمداری حجاب با مردان است و متولی حجاب در خانواده، آقایان هستند.
محمدبیگی خاطرنشان کرد: با کاهش نقش مدیریت خانواده ها، شاهد کاهش سطح حجاب در جامعه هستیم.
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی، فلسفه حجاب را تقویت بنیاد خانواده دانست و گفت: با رواج بی عفتی در جامعه، کاهش ازدواج رقم میخورد.
محمدبیگی با بیان اینکه ما در حوزه هویت بخشی به دختران و غیرت بخشی به پسران خوب عمل نکردیم، تصریح کرد: با کاهش تولید محتوای آموزشی، هنری و تبلیغی برای حجاب مواجه شده ایم.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: در نهادهای مرتبط با حجاب و عفاف، قوانین مربوط به این حوزه با جدیت پیگیری نمیشود.
محمدبیگی با تأکید بر اینکه کم کاری در موضوع عفاف و حجاب بیشتر از تلاش دشمن به جامعه آسیب میزند، خاطرنشان کرد: امروز با کرونای بی عفتی در فضای مجازی رو به رو هستیم.
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی از دولتمردان خواست آموزش فرهنگ برای ترویج عفاف و حجاب را پیگیری کنند.
برگزاری برنامههای هفته عفاف و حجاب در فضای مجازی
بید خام، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری نیز در این نشست با گلایه از اینکه پس از گذشت بیش از ۴۰ سال از عمر انقلاب اسلامی، دغدغه عفاف و حجاب در جامعه وجود دارد، گفت: باید سیاستهای کلان حوزه عفاف و حجاب بازنگری شود تا نه تنها در روز عفاف و حجاب، بلکه در تمام ایام سال، موضوع ترویج عفاف و حجاب در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: باید جوانان ما به این باور برسند که با حجاب و عفاف مصون میمانند.
بیدخام با اشاره به اینکه عفاف و حجاب یک سبک زندگی ایرانی- اسلامی است که زن و مرد باید آن را رعایت کنند، گفت: باید آسیب شناسی جدی در این بخش انجام شود و راهکارهای مناسب ارائه دهیم.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خاطرنشان کرد: این حساسیت باید در خانوادهها ایجاد شود و از ظرفیتهای سازمانهای مرتبط برای ترویج حجاب و عفاف استفاده کنیم.
وی افزود: به دلیل شیوع کرونا، تمام برنامههای هفته عفاف و حجاب در فضای مجازی برگزار میشود.
لزوم برنامه محوری در حوزه عفاف و حجاب
ربیعی، مدیر کل دفتر بانوان و خانواده استانداری نیز گفت: کار کردن در حوزه عفاف و حجاب باید به گونهای باشد که برنامه محور باشد و در کوتاه مدت، میان مدت، بلند مدت و هدفمند به نتیجه برسد.
وی افزود: تدوین برنامهها باید توأم با خلاقیت و مستمر باشد.
ربیعی خاطرنشان کرد: ترویج عفاف و حجاب باید در سه حوزه فردی، خانواده و اجتماع باید جلوتر از فعالیتهای دشمنان پیش برود.
به گفته مدیر کل دفتر بانوان و خانواده استانداری، نهادینه سازی فرهنگ حجاب و عفاف باید در سن مناسب صورت بگیرد.
سرهنگ بیگلری، معاون هماهنگ کننده فرمانده انتظامی استان نیز با بیان اینکه همه دستگاههای مسئول، موظف هستند در موضوع عفاف و حجاب گام بردارند، گفت: نیروی انتظامی، آخرین حلقه موضوع حجاب و عفاف است و در این زمینه باید در سایر دستگاهها فرهنگ سازی شود.
وی افزود: علیرغم کارهای خوب انجام شده در گذشته، اما این اقدامات پاسخگوی عفاف و حجاب نیست.
به گفته معاون هماهنگ کننده فرمانده انتظامی استان، باید کارگروه عفاف و حجاب هر سه ماه یکبار تشکیل و وظایف دستگاهها در آن تبیین شود.