پخش زنده
امروز: -
مدیرکل صدا و سیمای مرکز بوشهر در نشست هم اندیشی مجلس، صداوسیما و توسعه همه جانبه استان بوشهر گفت: صداوسیما روابط عمومی نظام جمهوری اسلامی و سربازی است که در خط مقدم تهاجم فرهنگی قرار دارد و باید خدمات همه دستگاهها را برای مردم اطلاع رسانی کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، سید حسین ناظر امروز در نشست با نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: امسال تلاش میکنیم با مشارکت مسئولان بتوانیم پوشش صد در صدی دیجیتال را در استان محقق کنیم؛ که با توجه به شرایط فعلی و بحث آموزش مجازی احتمالی در سال آینده اهمیت مضاعفی دارد.
وی افزود: با توجه به گستردگی استان و ظرفیتهای موجود هر شهرستان نیاز به استقرار دفاتر نمایندگی صداوسیما است که راه اندازی آنها میتواند خدمات صداوسیما را در حوزه اطلاع رسانی و معرفی ظرفیتها بیشتر کند.
ناظر گفت: هم افزایی نمایندگان میتواند رفع موانع توسعه همه جانبه استان را فراهم کند.
وی با بیان اینکه امسال صداوسیمای مرکز بوشهر چهلمین سال فعالیتش را تجربه میکند افزود: در حال حاضر برنامههای مرکز از طریق ۷۸ فرستنده ۲۴ ساعته تقدیم مخاطبان میشود.
ناظر گفت: در سه سال گذشته از نظر زیر ساختهای فنی ارتقا چشمگیری داشته ایم. مرکز دیتا سنتر، راه اندازی هشت ایستگاه فیبر نوری در شهر بوشهر و تامین و خرید واحد سیار sng از جمله فعالیتهای مهم بوده است.
رئیس مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی هم گفت: صدا سیما یک رسانه تاثیرگذار است که با بیان واقعیتها و با داشتن یک جامعیتی در آشنایی با اقتضائات، واقعیات و حقائق جامعه افکار عمومی را روشن می کند که در کجای کار قرار داریم و به سوی کدام هدف باید حرکت کنیم.
عبدالکریم جمیری افزود: صداوسیما در واقع زمینه فراهم می کند و افکار عمومی را تقویت میکند تا دیگران بتوانند به آنچه که باید انجام بدهند بپردازند.
وی اظهار داشت: صداوسیما یک فرصت و یک امکان بسیار والا و ارزشمند برای توان بخشی و قوام بخشی به نظام به کمک مردم است که می تواند مرذم را خلاقانه وادار به روحیه مطالبهگری کند و در مسیر حقیقی دفاع از نظام قرار دهد.
نماینده مردم دیر، جم، عسلویه و کنگان نیز گفت: جایگاه صداوسیما بر هیچ کسی پوشیده نیست. آن چیزی که جامعه از صداوسیما انتظار دارد در قانون اساسی ذکر شده و آن اطلاع رسانی از وضعیت، ظرفیت و شرایط هر منطقه است.
حجت الاسلام موسی احمدی افزود: فرهنگ سازی و تقویت توسعه پایدار غیر نفتی رسالت عظیمی است که صداوسیما میتواند در آن نقش ماندگاری داشته باشد.
وی گفت: برنامه ریزی برای مقابله با تهاجم فرهنگی، نهادینه کردن بصیرت دینی و فرهنگی، تبیین جامعه اسلامی پاسخگو، توسعه عدالت اجتماعی و ارتقا فرهنگ عمومی انتظارات مهم مردم از صداوسیما است.
احمدی همچنین خواستار رفع مشکلات دسترسی مردم در برخی نقاط به آنتن دهی مناسب سیگنالهای صداوسیما شد.
غلامحسین کرمی نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس نیز گفت: صداوسیما زبان مردم باشد و واقعیتهای جامعه را در راستای مطالبه گری و نقد سازنده بیان کند.
نماینده دشتستان هم اظهار داشت: صداوسیما در خط مقدم جنگ نرم قرار دارد. صداوسیما باید در حوزههای مختلف تحلیل مدار عمل کند و فرهنگ مطالبه گری باید در صداوسیما تقویت شود چراکه طبیعت رسانه نقد کردن و نقد شدن هست.
آقای رضایی افزود: صداوسیما باید به استقبال چالشها رود و مسولان هم در پیشگاه مردم پاسخگو باشند.
وی گفت: تحول در خبررسانیها و حضور فعالانه در فضای مجازی باید در صدا وسیما در اولویت قرار گیرد.