به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری در مراسم تجلیل از بهترینهای صداوسیمای مرکز بوشهر در چهل سالگی انقلاب اسلامی و اجلاس بین المللی پیرغلامان حسینی ابتدا یاد شهید رئیسعلی دلواری و شهید شیخ ابوتراب عاشوری را که امروز سالگرد شهادت هر دو آنهاست گرامی داشت و سپس به بخشی ظرفیتهای فرهنگی و شخصیتهای تاریخی این استان اشاره کرد.
وی گفت: استان بوشهر در عرصه علم و دانش شخصیتهایی داشته که اگر یکی از آنها در استانی دیگر وجود داشت، همایشها و کتابها دربارهاش نوشته میشد.
آیت الله صفایی بوشهری همچنین با اشاره به جایگاه بوشهر در عرصه مبارزه با بیگانگان، این استان را کانون مبارزات ضد استعماری دانست و افزود: مبارزه مردم بوشهر در برابر استعمارگران قدمتی ۶۵۰ ساله دارد زمانی که پرتغالیها به ریشهر حمله کردند و در ۲۰۰ سال اخیر هم مردم این دیار مقابل انگلیسیها ایستاده اند.
وی گفت: کوچک فکر کردن و محدود کار کردن را باید کنار گذاشت و همه باید در کنار هم قرار گیرند و کارهای بزرگی در این استان انجام دهند. اگر کسی در مسیر موفقیت قرار گرفت، مشوق و بال پیشرفت او باشیم و حمایتش کنیم. داشتن روحیه همراهی و تشویق باعث توسعه استان میشود.
مدیرکل صداوسیمای مرکز بوشهر نیز با اشاره به موفقیتهای این مرکز در جشنواره تولیدات مراکز صداوسیما و اجلاس پیرغلامان حسینی گفت: آنچه برای ما اهمیت دارد جدا از جشنواره ها ، نظرات ارزشی مردم است.
سید حسین ناظر با اشاره به موفقیتهای صداوسیمای مرکز بوشهر در اجلاس بینالمللی پیرغلامان و خادمان حسینی افزود: براساس رأی هیات داوران رسانه ملی از بین ۱۲۰ اثر رادیویی، تلویزیونی و خبری، مستند رادیویی «ذکر حسین (ع)» به تهیه کنندگی آرش شبانکاره از مرکز بوشهر رتبه برتر و مقام نخست هفدهمین اجلاس بینالمللی پیرغلامان و خادمان حسینی را به دست آورد.
وی درباره موفقیتهای این مرکز در بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز استانهای رسانه ملی نیز گفت: مرکز بوشهر در این جشنواره با دریافت تندیس ویژه، جایزه و دیپلم افتخار مقام اول برنامه سازی نکوداشت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی را به دست آورد. همچنین جایزه و دیپلم افتخار بهترین مستند دفاع مقدس به «آن پنج نفر» اثر سید رضا صافی تعلق گرفت و جایزه و دیپلم افتخار بهترین موشن گرافی به اثر «آب، جنگل، زندگی» کاری از هادی جمهیری اهدا شد.
جایزه و دیپلم افتخار بهداشت و سلامت نیز به «زوانتوس» کاری از رشاد مرادی بالف و جایزه و دیپلم افتخار بهترین شعر محلی به «هل یوسا» اثر منوچهر بایندری اختصاص یافت.
در این مراسم از برنامهسازانی که در این دو رویداد فرهنگی و هنری مقام کسب کرده بودند قدردانی شد.