با افزایش سرانه مصرف ماهی در استان؛
سرانه مصرف آبزیان در استان اصفهان یک دوم میزان جهانی
میزان مصرف سرانه آبزیان در استان اصفهان به حدود ۱۰ و ۹ دهم کیلوگرم رسیده که این میزان، حدود یک دوم میزان جهانی است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: با اجرای برنامههای فرهنگی نظیر برگزاری نمایشگاهها، جشنوارهها، همایشها و کارگاههای آموزشی، میزان مصرف سرانه آبزیان در استان از حدود سه کیلوگرم به بیش از سه برابر افزایش یافته است.
مهرداد مرادمند با اشاره به فعالیت ۱۸ واحد فرآوری و کنسرو آبزیان در استان اصفهان گفت: این استان در فرآوری انواع ماهیان دریایی و پرورشی نقش اساسی دارد.
وی با بیان اینکه بیش از هشت واحد عرضه تخصصی در قالب بازارچههای آبزیان و دو کارخانه خوراک آبزیان در استان فعالیت دارند اضافه کرد: حدود ۸۱۰ تن انواع آبزیان دریایی و پرورشی اعم از ماهیان زینتی، قزل آلا، کپور و میگو با ارزش بیش از دو و نیم میلیون دلار، پارسال از طریق گمرک استان اصفهان صادر شده است.