افزایش ۲۰ درصدی صادرات محصولات غذایی کارگو ترمینال اصفهان
صادرات محصولات غذایی کارگو ترمینال اصفهان فرودگاه اصفهان ۲۰ درصد افزایش یافت.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل گمرکات استان اصفهان گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۵۱ هزار و ۹۰۳ کیلوگرم محصولات غذایی به ارزش ۹۳۸ هزار و ۶۸۵ دلار از طریق مرز هوایی استان اصفهان صادر شده است.
رسول کوهستانی پزوه افزود: اقلام عمده محصولات صادراتی کارگو ترمینال اصفهان ماهی و میگو به میزان ۱۲۱ هزار و ۲۲۵ کیلوگرم و به ارزش ۹۰۵ هزار دلار، سبزیجات و نبات به میزان ۳۰ هزار و ۲۲۰ کیلوگرم و به ارزش ۳۲ هزار دلار و عسل به وزن ۱۰۰ کیلوگرم و به ارزش ۴۹۰ دلار بوده که با توجه به اینکه تنها پرواز باری این فرودگاه به مقصد کویت است، همه محموله صادراتی با رعایت دستورالعملهای بهداشتی به مقصد کویت بوده است.
وی گفت: صادرات محصولات غذایی فرودگاه شهید بهشتی در سال گذشته ۷۸۰ هزار دلار بود.