مازندران ؛
کمبود فضای آموزشی دغدغه تنها دانشگاه دولتی آمل
رییس دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل، از کمبود فضای آموزشی و احتمال تجمیع شدن این واحد دانشگاهی با دیگر دانشگاههای دولتی مازندران ابزار نگرانی کرد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران ، پرفسور داوود دومیری گنجی رییس دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل گفت : این دانشگاه به عنوان تنها دانشگاه دولتی در این شهرستان سال ۱۳۹۴ با حکم وزیر علوم فعالیتهای آموزشی خود را در ۳۰۰ مترفضای آموزشی در ۳ طبقه آغاز کرد و کمبود فضای آموزشی یکی از دغدغههای جدی مدیریت این واحد دانشگاهی هست.
پرفسور دومیری گنجی شمار دانشجویان در مقاطع کاردانی، کارشناسی وکارشناسی ارشد این واحد دانشگاهی را حدود ۱۶۵۰ نفر اعلام کرد و افزود: با این وضعیت حداقل ۶۰۰ تا ۸۰۰ دانشجو بیش از فضای فیزیکی موجود دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که انتظار هست مسئولان استانی و شهرستانی برای تامین اعتبارهای لازم برای ساخت ساختمان جدید دانشگاه در محل جدید ساختمان درحال ساخت دانشکده دامپزشکی این دانشگاه حمایتهای جدی وهمه جانبهای داشته باشند.
رییس دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل با بیان اینکه جایگاه علمی این دانشگاه به لحاظ در اختیار داشتن نخبگان برجسته استانی در قالب اعضای هیات علمی واساتید آموزشی ممتاز است، افزود: با وجود دراختیار داشتن زمین حدود دو ونیم هکتاری در منطقه کلاصفا در شمال آمل، میتوان با اختصاص اعتبارهای ملی واستانی، شرایط بهتری برای ارتقاء تنها دانشگاه دولتی شهرستان آمل بهره برداری کرد.
مراحل پایانی ساخت تنها دانشکده دامپزشکی شمال کشور در آملپرفسور دومیری گنجی، همچنین به پیشرفت حدود ۸۰ درصد در طرح ملی ساختمان جدید دانشکده دامپزشکی دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین در منطقه کلاصفا اشاره کرد وگفت: این دانشکده با زیربنای ۵ هزارمترمربع در ۵ طبقه درحال ساخت است و تاکنون ۱۱ میلیارد تومان هزینه شده است.
وی با بیان اینکه دانشکده دامپزشکی آمل تنها دانشکده تخصصی در سطح شمال کشور است، افزود : درصورت تخصیص به موقع اعتبار حدود ۵ میلیارد تومانی، پیش بینی میشود این دانشکده حداقل تا قبل از شروع ترم دوم سال تحصیلی پیش رو در بهمن ماه افتتاح شود.
جذب همه دانشجویان فارغ التحصیل دامپزشکی در بازار کار
رییس دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل با اشاره به اینکه حدود ۴۵۰ نفر از دانشجویان زیرپوشش این دانشگاه در رشتههای مختلف دامپزشکی در دانشکده دامپزشکی مشغول به تحصیل هستند، افزود: خوشبختانه بیشتر دانشجویان فارغ التحصیل این رشته در بازار کار جذب شدند و این مهم نشان میدهد که وجود دانشکده دامپزشکی به عنوان تنها دانشکده درسطح شمال کشور مورد نیاز وحیاتی هست.
تعامل دانشگاه فناوریهای نوین آمل با ۳ دانشگاه معتبر اروپایی
پرفسور دومیری گنجی همچنین به انعقاد تفاهم نامههای همکاری دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل با مدیران ۳ دانشگاه معتبر اروپایی اشاره کرد و گفت : تفاهم نامههای همکاری مبادله وارتباط بین دانشگاهی با دانشگاههای بلفرد فرانسه، باری سوئیس و پیزا ایتالیا برقرار است و دو نفر از اساتید این دانشگاه اکنون در بلفرد فرانسه وباری سوئیس حضور دارند.
وی گفت: با افزایش سطح تعاملات علمی وآموزشی وتقویت آن بزودی شرایط انتقال وتحصیل دانشجویان خارجی نیز در دانشگاه تخصصی آمل فراهم خواهد شد.
قراردادهای یک میلیارد تومانی پژوهشی دانشگاه با مراکز صنعتی
رییس دانشگاه تخصصی فناوریهای نوین آمل همچنین در بخش دیگری به توانمندیهای بالای اساتید نخبه این دانشگاه در تهیه و تولید و نیز چاپ مقالههای بین المللی اشاره کرد و گفت: با این وجود هم اکنون قراردادهای پژوهشی به ارزش بیش از یک میلیارد تومان توسط اساتید این دانشگاه در حوزههای مختلف با مراکز تولیدی وصنعتی استان درحال انجام است.