پخش زنده
امروز: -
در حالی که در حال گذر از موج اول اپیدمی کرونا هستیم؛ شرکتهای دانش بنیان ما به توانی رسیده اند که تقاضای صادرات محصولات خودشان را مطرح کرده اند.
پژوهش خبری صدا وسیما: با ظهور کرونا ویروس که از دسامبر 2019 آغاز و تاکنون 200 کشور جهان را درگیر خود کرده است؛ اقدامات مختلفی از سوی کشورها برای مقابله با آن آغاز شد. در کشور ما نیز برای مقابله با کرونا همه به میدان آمدند تا در کنار مسئولان به مقابله تمام عیار با این ویروس مخرب که زندگی همه افراد را تحت الشعاع خود قرار داده است؛ بپردازند. شرکت های دانش بنیان از جمله شرکت هایی است که در این حوزه فعال هستند.
حوزه فعالیت شرکت های دانش بنیان مختلف است اما با توجه به روند شیوع کرونا و نیاز کشور به تولید اقلام بهداشتی؛ در این نوشتار صرفا به حوزه هایی پرداخته شده است که در خط مقدم مبارزه با کرونا؛ به تولید اقلام بهداشتی اهتمام ورزیده اند. این نوشتار که با تکیه بر منابع اسنادی و استفاده از نگاه کارشناسان به رشته تحریر درآمده؛ نگاهی دارد به اقدامات مقابله ای شرکت های دانش بنیان در مقابله با کرونا در حوزه تولید اقلام سلامت.
*شرکت دانش بنیان چه شرکتی است؟
شرکت های دانش بنیان، موسسات خصوصی یا تعاونی هستند که به منظور افزایش علم و ثروت و توسعه اقتصادی بر پایه دانش و تحقق اهداف علمی و اقتصادی در راستای گسترش اختراع و نوآوری و در نهایت تجاری سازی نتایج تحقیق و توسعه ( شامل طراحی و تولید کالا و خدمات) در حوزه فناوری های برتر و با ارزش افزوده فراوان به ویژه در تولید نرم افزارهای مربوط تشکیل شده است.
متن کامل این مطلب در اینجا قابل دریافت است.
پژوهشگر: نرگس شامحمدی