پخش زنده
امروز: -
تغییر نگرش و رفتار جامعه در رابطه با محیط زیست؛ امری ضروری است. اگر دغدغه ها و آگاهی های زیست محیطی به فرهنگ تبدیل شود تا مشکلات و آسیبها و نگرانی های عمومی را از بین ببرد و نیز یکایک افراد جامعه در قبال آن احساس مسئولیت کنند؛ می توان به آینده زندگی در پساکرونا امیدوار بود و از این بحران؛ تجربه های خوبی کسب کرد.
پژوهش خبری صداوسیما: با شیوع کرونا؛ شیوه زندگی ساکنان شهرها دستخوش تغییراتی شد. این تغییرات آثار مثبت و منفی زیادی بر محیط زیست داشت. با شیوع بیماری؛ رفت و آمد در سطح شهرها کاهش یافت و اکثر افراد خانه نشین شدند. با کاهش رفت وآمدها؛ انتشارگازهای گلخانه ای به میزان چشمگیری کاهش یافت که تاثیر بسزایی در پاکیزگی هوا و محیط زیست داشت.
در مقابل با قرنطینه شدن افراد؛ مصرف انرژی تا حد قابل ملاحظه ای افزایش یافت. همچنین مصرف بیش از اندازه شوینده ها نیز موجب آلودگی آب های زیرزمینی و افزایش حجم فاضلاب های شهری شد. استفاده از مواد پلاستیکی؛ مثل دستکش؛ ماسک و دستمال های یک بار مصرف رایج شد ضمن اینکه زباله های بیمارستانی هم در آلودگی محیط زیست بی تاثیر نبود. نوشتار حاضر که با شیوه اسنادی انجام شده؛ آثار متفاوت کرونا بر محیط زیست را مورد بررسی قرار داده است.
متن کامل این مطلب در اینجا قابل دریافت است
پژوهشگر: مریم عابدی