در استان رتبه سومی تولید قارچ خوراکی کشور
استقبال از کشت قارچ خوراکی در اصفهان
کشت قارچ خوراکی در استان اصفهان به علت کم آب بر بودن مورد استقبال صاحبان واحدهای تولیدی قرارگرفت.
به گزارش
خبرگزاری صداو سیما،مرکز اصفهان؛رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اعلام رتبه سوم استان اصفهان در تولید قارچ خوراکی در کشور گفت:امسال ۷۰ واحد تولیدی در زمینه کشت قارچ صدفی و دکمه ای در استان فعال اند.
مهرداد مرادمند پیش بینی کرد ۱۳ هزار تن قارچ امسال از وسعت ۶۸ و نیم هکتاری واحدهای تولیدی استان اصفهان برداشت شود.
وی میزان مصرف آب برای تولید هر تن قارچ را ۱۷ مترمکعب بیان و اضافه کرد: علاوه بر تولید در تمام فصول با میزان مصرف کم آب در واحد، اشتغالزایی بالای واحدهای تولیدی، تولید طبقاتی و استفاده از حداقل زمین، محیط کنترل شده و کاهش خسارات ناشی از شرایط اقلیمی، از مهمترین مزایای تولید قارچ خوراکی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان استفاده از پسماندهای کشاورزی در فرایند تولید و خواص دارویی و غذایی قارچ را از مزایای توسعه کشت قارچ خوراکی در این استان بیان کرد.