پخش زنده
امروز: -
تحلیل گر مسائل سیاسی عراق، هدف قانون سزار، را مختل کردن همکاری امنیتی بین عراق و سوریه در جهت فشار به بسیج مردمی عراق (حشدِ الشعبی) ارزیابی کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛"نجاح محمد علی" تحلیلگر مسائل سیاسی و کارشناس عرب روز شنبه در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: یکی از اهداف قانون سزار، آمریکا که هفته گذشته اجرایی شد، برهم زدن همکاری امنیتی بین عراق و سوریه و تسهیل ماموریت داعش در جابجایی بین دو کشور و اعمال فشار به حشد الشعبی به ویژه در پایگاه القائم است، همان پایگاهی که واشنگتن اخیرا خروج و عقب نشینی خود از آن را اعلام کرده است.
نمایندگان مجلس سنای آمریکا دسامبر ۲۰۱۹ قانون سزار، را تصویب کردند و "دونالد ترامپ" رییس جمهوری آمریکا نیز آن را در بیستم دسامبر ۲۰۱۹ امضا کرد و قرار شد این قانون از ژوئن سال ۲۰۲۰ اجرا شود.
این قانون علیه افراد و نهادهای مرتبط با درگیریها در سوریه تحریمهای اضافی و محدودیتهای مالی اعمال خواهد شد.
همچنین افراد و سازمانهای خارجی حامی پیمانکارانی که به نمایندگی از سوریه و کشورهای دوست این کشور فعالیت میکنند نیز ممکن است تحت تحریمها قرار بگیرند.
این تحریمها علیه کسانی که در تولید نفت به سوریه کمک میکنند و یا نیازهای نظامی و فنی نیروهای این کشور را تامین میکنند و به صورت عمدی به آنها خدمات و اطلاعات ارائه میکنند، نیز اعمال خواهد شد.
وزارت خارجه سوریه نيز با انتشار بیانیهای تشدید اقدامات ظالمانه و تحمیلی آمریکا را بر دمشق از طریق آنچه قانون قیصر (سزار) خوانده میشود، بشدت محکوم کرد و آن را نقض آشکار بدیهیترین حقوق بشر و قوانین بینالمللی دانست.