به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان، این استان را از استانهای برتر در حوزه تولیدات کشاورزی دانست و گفت: فراهم کردن زمینههای مشارکت، تبادل اطلاعات و انتقال دانش و مهارتهای جدید و کارآمد در زمینه بهبود بهره وری از مهمترین وظایف بخش ترویج و توجه به این موارد نیازمند تامین اعتبارات کافی است و تحقق آن توسعه دیگر بخشها را به دنبال دارد.
جمشید اسکندری، ایجاد ارتباط بین مراکز پژوهشی، آموزشی و بهره برداری را ضروری دانست و افزود: شبکه ترویج کشاورزی مجموعهای از عناصر فیزیکی، انسانی و موقعیتهای ارتباطی و ساختاری است که با این شبکه امکان انتقال دانش فنی و عمومی و اطلاعات ترویجی و بازخورد آن به منظور ایجاد زمینههای مشارکتی، تسریع در ارائه خدمات زیربنایی، توسعه روستایی و بخشی کشاورزی، تغییر در بهبود در رفتار تولیدکنندگان و بهره برداران فراهم میشود.
وی این استان را دارای ۲۰۳ پهنه تولیدی دانست و گفت: با برگزاری ۳۳ هزار و ۶۶۸ نفر روز دوره آموزشی مهارتی در این استان در حدود یک سال گذشته و بیش از ۷۳۲ هزار نفر روز آموزش انفرادی در استان گام موثری در زمینه آموزش برداشته شد.
مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با اشاره به برگزاری ۱۰ جشنواره ترویجی در ماههای گذشته افزود: ۹۶ دوره بازدید و تور تخصصی با محوریت ترویج نیز طی این مدت برگزار شد.
وی اضافه کرد: در این مدت همچنین ۱۶۵ سایت الگویی تولیدی ترویجی با هدف بررسی تغذیه مناسب و افزایش عملکرد محصولات و پنج هزار و ۴۰۰ واحد تابعی در زمینهای کشاورزی استان اجرا شد.
استان اصفهان با دارا بودن ۵۶۹ هزار هکتار اراضی کشاورزی معادل پنج درصد از مساحت استان، سه و ۹ دهم درصد از اراضی کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده و با دارا بودن شرایط متنوع آب و هوایی، استعداد تولید انواع محصولات کشاورزی را دارد.
در مناطق گرم و خشک استان خرما، انار و پسته و در مناطق سرد و کوهستانی بادام و گردو و در مناطق معتدل و معتدل سرد انواع محصولات دانهدار و هستهدار کشت میشود.
افراد شاغل در بخش کشاورزی استان حدود ۱۷۱ هزار نفر هستند.